Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki HAK-İŞ programında, gelen bir telefon üzerine salondan ayrıldı. Erdoğan, telefon ile konuşarak salondan çıktı. Erdoğan yaklaşık 15 dakika sonra salona döndü. Cumhurbaşkanı'nın telefon trafiğinin bir benzerini de Başbakan Binali Yıldırım yaşadı. Başbakan Yıldırım, referandum çalışmaları kapsamında gittiği Kırşehir'de vatandaşlara hitap ederken konuşmasına 'telefon arası' vermek zorunda kaldı.

Saat 14:20 sıralarında kürsüye çıkan Başbakan Binali Yıldırım Kırşehirlilere hitap etti. Başbakan Yıldırım saat 14:55'de ise "Almanya Başbakanı'yla saat 3'te (15:00) bir telefon görüşmem var. Onu yapıyım onunla görüşüyüm geliyorum. Ayrılmayın. Saat kaç? 5 dakikada bitirebilir miyiz bu işi? Tamam geliyorum. Hadi Allah'a emanet olun" dedi ve sonra Merkel'le konuşmak için sahneden ayrıldı. Yıldırım daha sonra kürsüye dönmedi.

'VERİMLİ GEÇTİ'

Daha sonra telefon görüşmesi hakkında açıklamada bulunan Başbakan Yıldırım "Merkel ile görüşmem iyi ve verimli geçti" dedi.

[old_news_related_template title="Erdoğan'ın telefon trafiği" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Hak-İş 6. Uluslararası Kadın Buluşması'na katıldı. Erdoğan, bir ara gelen bir telefon üzerine 15 dakikalığına salonu terk etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/erdogan-telefon.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/erdogan-hak-is-kadinlar-programinda-1713624/"]