Ramazan'ın ardından birçok kişi Ramazan Bayramı kutlamaları için yollara çıkacak, bazı vatandaşlar Ramazan Bayramı'nı tatil olarak değerlendirirken, bazıları akraba ziyaretlerinde bulunacak. Ramazan Bayramı'na çok kısa bir süre kaldı, sadece bir hafta kalan Ramazan Bayramı ne zaman başlayacak? Ramazan Bayramı için kimler ne kadar tatil yapacak? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak sorusu bu noktada büyük önem kazanmakta. Birçok özel şirket için tatil günleri değişiklik gösterse de, öğretmenler için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDA TATİL 9 GÜN

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin beklenen açıklamayı Twitter hesabından yaptı. Neredeyse her sene klasikleşen bayram tatilinin uzatılması bu senede 9 güne çıkarıldı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tekin, “Değerli arkadaşlar, Sn. Bakanımızın onayıyla seminer döneminin bayram sonrası üç günü idari izin uygulayacağız inşallah. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ramazan son günleri yaşanırken İslam dünyasını Ramazan Bayramı ve Kadir Gecesi heyecanı sardı. Milyonlarca müslümanın merakla beklediği Ramazan bayramı bu yıl 25 Haziran'da başlayacak ve 27 Haziran gecesi sona erecek.