Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Milyonlarca müslüman Ramazan Bayramı ne zaman ve Bayram tatili kaç gün? sorularının cevaplarını arıyor. Bizler de sizler için bu soruların cevaplarını aradık. İşte Ramazan Bayramı ile ilgili tüm detaylar...

KADİR GECESİ VE RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

İslam aleminin merak ettiği Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı için çok az bir süre kaldı. Kadir Gecesi 21 Haziran’ı 22 Haziran’a bağlayan gece idrak edilirken Ramazan Bayramı ise 25 Haziran’da kutlanmaya başlanacak ve 27 Haziran gecesi sona erecek.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDA TATİL 9 GÜN

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin beklenen açıklamayı Twitter hesabından yaptı. Neredeyse her sene klasikleşen bayram tatilinin uzatılması bu senede 9 güne çıkarıldı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tekin, “Değerli arkadaşlar, Sn. Bakanımızın onayıyla seminer döneminin bayram sonrası üç günü idari izin uygulayacağız inşallah. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı süresince yurt genelinde yağış beklenmediğini ve bütün bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçeceğini açıkladı.

SICAKLIKLAR ARTACAK MI?

MGM, Türkiye’de bir süredir havaların mevsim normallerinin altında seyretmesiyle ilgili olarak da; havaların ülke genelinde bu kez mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üstünde seyredeceğini belirtti.