Olay saat 19.00 sıralarında Şirinevler'de meydana geldi. İçinde 3 yaşında bir çocuğun uyuduğu bebek arabasıyla minibüse binen anne ve 2 kızı ücretlerini ödedi.

Daha sonra ücretlerini ödeyen 3 kadın boş olan koltuklara oturdu. Mininüs şoförü aileden küçük çocuğun uyuduğu bebek arabasını kapatmalarını istedi. "Arabayı kaldırın, bebeği kucağınıza alın" diyen sürücünün telebi tartışmaya sebep oldu.

FOTO: SOZCU FOTO: SOZCU


İddiaya göre genç kızlardan biri çocuğu uyuduğunu söyledi. Şirinevler Otobüs Durağı'nda minibüsü durduran sürücü "O zaman paranızı alın, araçtan inin" dedi. Duruma sinirlenen genç kız parayı minibüsçüye geri atarak araçtan indi.

FOTO: SOZCU FOTO: SOZCU


Bu sırada minübüsçü bozuk paraları inen yolcuların üzerine fırlattı. Annesi ve kardeşinin yaladıklarını izleyen diğer bir genç duruma isyan ederek, şoföre bağırmaya başladı. " Çocuk uyuyordu. İnsanların başına para fırlatılır mı" diye isyan eden genç kız, hareket eden minibüsün camlarına vurmaya başladı.

FOTO: SOZCU FOTO: SOZCU


Bir süre ilerleyen sürücü,  geri gelerek genç kıza küfür ederek yeniden yoluna devam etti.

FOTO: SOZCU FOTO: SOZCU


Sinirlenen anne ve kızları, "Böyle birşey olmaz bebek uyuyor" diyerek yaşadıklarını duraktakilerle paylaştılar. Ailenin mimibüs şoföründen şikayetçi olacağını söylediği öğrenildi.

FOTO: SOZCU FOTO: SOZCU