Beşiktaş Başakşehir maçı saat kaçta başlayacak? Beşiktaş Medipol Başakşehir maçı internet üzerinden nasıl izlenecek? Kartal kazanırsa ‘Şampi...’, ev sahibi galip gelirse ‘Umuda devam’ diyecek. Medipol Başakşehir, 7 puan önündeki lider Beşiktaş'ı lig zaferi yolundaki kader randevusunda konuk edecek. İki takım da galibiyetten başka sonucu aklına getirmiyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan Medipol Başakşehir – Beşiktaş maçını Cüneyt Çakır yönetecek.

BAŞAKŞEHİR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?

Saat 19:00’da başlayacak olan Medipol Başakşehir – Beşiktaş maçı Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak. Başakşehir Beşiktaş maçını canlı olarak izlemek için internet üzerinden maçı satın alabilirsiniz. Aşağıdaki link üzerinden üyelik işlemlerinizi gerçekleştirerek Beşiktaş Başakşehir maçını canlı olarak izleyebilirsiniz. Üyelik işlemleri ücret gerektirmektedir.

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLE

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇ AYRINTILARI

– Birbirine zor üstünlük kurabilen iki takımın geride kalan 17 lig randevusunda, Beşiktaş 4, Başakşehir 3 galibiyet aldı. Tam 10 maç ise berabere bitti.

– Sezonun ilk yarısında Vodafone Arena'daki maç, Cengiz ve Marcelo'nun karşılıklı golleriyle 1-1 sonuçlanmıştı.

– Kara Kartal, en çok zorlandığı rakiplerinden Başakşehir karşısında son 12 resmi maçtan sadece 2'sini kazanabildi.

– Siyah-beyazlılar, turuncu-lacivertliler ile deplasmandaki son 9 lig ve kupa müsabakasında (3 yenilgi, 5 beraberlik) 1 kez galip gelebildi.

– Başakşehir, Beşiktaş'ı son olarak 2011'de yendi. Bunun ardından 6 yılda oynanan 10 resmi karşılaşmanın 8'inde eşitlik bozulmadı.

– Üç büyüklerin korkulu rüyası Başakşehir, bu sezon ilk hafta 1-0 yendiği F.Bahçe ile kupada 2-2 berabere kaldı. G.Saray'ı ise ilk yarı deplasmanda ve kupada 2-1'le geçip evindeki lig maçında 4-0'lık hezimete uğrattı.

FİKRET ORMAN KONUŞTU

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’da gerçekleştirilen Divan Kurulu’nda açıklamalar bulundu. Şenol Güneş ile yola devam edeceklerinin altını çizen Başkan Orman, gelecek sezondan itibaren altyapı çalışmalarına da önem vereceklerini söyledi. Fikret Orman, “Yeni bir tesis yatırımı yapacağız. Altyapıdan oyuncu çıkaramıyoruz. Her sene 6-7 milyon dolar harcıyoruz ancak yeni oyuncu gelmiyor. En sonunda bu çocukları da kaybediyoruz. Bundan dolayı altyapı için bir futbol takımı satın alacağız. Altyapı ekiplerimizin hepsini Ümraniye’deki tesisimizde toplayacağız. Minik takımları Fulya’da bırakacağız” dedi.

Fikret Orman, sezon sonuna geldiklerini ve bugünkü maçı kazandıkları takdirde bir mutluluğa daha imza atmaya yakın olduklarını söyleyen Orman, “Zor bir sezon geçirdik. Lyon maçında hepimiz çok istedik, üzüldük de. Ama ilk geldiğimiz günden bu yana söylediğimiz, hepimizin şu anda hissiyatıdır. Beşiktaş, Avrupa'da saygı duyulan bir kulüptür. Bu kupa elbet buraya gelecektir. Bizde bu inanç vardır ve Allah hepimize bunu inşallah görmeyi nasip eder. UEFA'yla yaptığımız program dahilinde gidiyoruz. Hedefleri tutturduk. Döviz yükselmesi nedeniyle kur zararı yaşıyoruz. Sözleşmeler EURO bazında, krediler dolar bazında. Borç artışındaki en büyük artış kur zararı. Ama biz kendi planlamamız doğrultusunda gidiyoruz. 1 sene daha bu anlaşmamız var. Zaten bu anlaşma olsa da olmasa da, Beşiktaş'ı yönetenlerin zihniyeti aynı şekilde devam edecektir. Bu sene de satmadan oyuncu alma durumumuz yok. Bu zor bir şey. Konuşurken kolay geliyor ama ben ve arkadaşlarım çok zorlanıyoruz. İyi transferler yaparak bütçenin içinde kalmamız lazım. Her sene üzerine koyduğumuz futbol takımını daha da yukarıya taşımamız lazım” diye konuştu.