Kartal şampiyonluğa uçuyor Beşiktaş Gaziantepspor maçı taraftarların gözlerini üzerine çekiyor. Beşiktaş Gaziantepspor maçı saat kaçta başlayacak? Beşiktaş Gaziantepspor maçı internet üzerinden nasıl canlı izlenecek ve hangi skorlar Beşiktaş'ı şampiyon yapacak? Kara Kartal, 33'üncü hafta mücadelesinde mutlu sona ulaşması halinde geçen sezondan sonra art arda ikinci kez bu büyük sevinci yaşayacak. Siyah-beyazlılar, Antep'te zafer turunu attığı takdirde 3. yıldızını da takacak. Gaziantep Stadı’nda oynanacak Gaziantepspor – Beşiktaş maçını Mere Kalkavan yönetecek.

BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR MAÇI NASIL CANLI İZLENECEK?

Saat 19:00’da başlayacak olan Beşiktaş Gaziantepspor maçı BeinSports üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş Gaziantepspor maçını internet üzerinden izlemek isteyen taraftarların Digiturk üyeligi yaptırmaları gerekecek. Aşağıdaki link üzerinden ücretli üyelik işlemlerini yapan okurlarımız, Beşiktaş Gaziantepspor maçını canlı olarak izleyebilirler.

BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR CANLI İZLE

TRİBÜNLER SİYAH BEYAZ

Gaziantep kulübünün tüm tribünlerini konuk takıma açmasıyla Beşiktaşlılar, şampiyonluk coşkusunu yerinde yaşamak için Güneydoğu kentine akın etti. Havayolu şirketleri, ek seferlere rağmen talebi karşılamakta zorlandı. 35 bin 500 kapasiteli Gaziantep Stadı, bugün siyah-beyazlı renklere bürünüp full çekecek. Yoğun güvenlik önlemleri kapsamında Gaziantepspor – Beşiktaş maçı için Antep'te 3 bin polis görev yapacak.