Temsilcimiz Beşiktaş tur istiyor! Beşiktaş Hapoel Beer Sheva'yı ağırlayacak, Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçı hangi kanalda yayınlanacak? Taraftarlar maçı şifresiz olarak izleyebilecek mi? Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçı saat kaçta başlayacak? İşte merak edilenler...

BEŞİKTAŞ HAPOEL BEER SHEVA MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?


Beşiktaş Hapoel Beer-Sheva maçı 23 Şubat Perşembe günü oynanacak ve saat 21:00'da başlayacak. Beşiktaş Hapoel Beer Sheva maçı TRT 1 ekranlarından, naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Maçı canlı olarak izlemek için maç günü, maç saatinde aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ HAPOEL BEER SHEVA MAÇI CANLI İZLE

HAKEM SLOVAK

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva ile 23 Şubat Perşembe günü oynayacağı karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Matej Jug yönetecek. Vodafone Arena'da saat 21.00’de başlayacak karşılaşmada Matej Jug’un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomislav Pospeh olacak.
Siyah-beyazlı ekip İsrail’de rakibi ile oynadığı ilk karşılaşmada sahadan 3-1 galip ayrılmıştı.

İLK MAÇTA NELER OLMUŞTU?

Maçın 42. dakikasında William’ın kendi kalesine gönderdiği golle öne geçen siyah-beyazlılar, Elyaniv Barda’nın 44’teki skoruna engel olamadı.

İlk yarı berabere geçilirken, Cenk Tosun takımı rahatlattı. belirledi. 60. dakikada güzel bir vuruşla topu filelere gönderen milli futbolcu, Beşiktaş’ın tur kapısını aralamasını sağladı. Kartal 90+5’te Atiba’nın golüyle tur kapısını sonuna kadar açtı.