Beşiktaş Monaco maçı dün akşam futbol ziyafeti yaşattı ve Beşiktaş'ın 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Beşiktaş Monaco maç özetini izlemek isteyen taraftarlar maç ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Beşiktaş Monaco maçının özetini ve Şampiyonlar Ligi'ndeki diğer karşılşamların sonuçlarına dair detayları haberimizde bulabilirsizin...

 

MONACO BEŞİKTAŞ MAÇININ KADER ANLARI...

5′ Sol kanattan Caner'in ortasında ceza sahası içinde Cenk'in kafa vuruşunda top üstten dışarı gitti.
18′ Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Thomas Lemar'ın doğrudan kaleye gönderdiği topu kaleci Fabri kornere çeldi.
21′ Quaresma'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta penaltı noktasında Hutchinson'un gelişine vuruşunda kaleci Subasic topu kornere çeldi.
24′ Moutinho’nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Falcao'nun iki oyuncu arasından yaptığı vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı gitti.
29′ Talisca'nın pasıyla sol kanattan ceza sahasına giren Babel'in sert vuruşunda kaleci Subasic topu kornere çeldi.
GOL! 30′ Lemar'ın ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Falcao düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0
GOL! 34′ Talisca'nın getirdiği topla sağ kanatta buluşan Quaresma'nın ortasında ceza sahası içinde Cenk'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1

Monaco-Beşiktaş maçının kahramanı Cenk Tosun konuştu

GOL! 54′ Babel'in sol kanttan pasında ceza sahası içinde topla buluşan Cenk meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-2
59′ Quaresma’nın pasında ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Talisca'nın vuruşunda top auta gitti.
71′ Ceza sahası dışı sol çaprazdan Falcao'nun sert vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.
75′ Ceza sahası içinde topla buluşan Oğuzhan'ın sert vuruşunda top kaleci Subasic'den döndü.
87′ Monaco tehlikeli geldi. Lopes sağ kanatta Caner Erkin’den sıyrıldı, topu içeri çevirdi. Beşiktaş savunması araya girdi.
90′ Babel’in attığı uzun topta meşin yuvarlakla buluşan Quaresma’nın vuruşu, auta gitti.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ ÖZETLERİ

BABEL'DEN FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Ryan Babel’den sürpriz gönderme! Cenk Tosun ile klasik hale gelen gol sevincini Monaco maçında da tekrarlayan Ryan Babel, sosyal medyadan Fenerbahçeli futbolculara göndermede bulundu.
Babel yaptığı paylaşımla, Fenerbahçe’nin Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçta golden sonra Dirar ile Ozan Tufan’ın benzer bir gol sevinci yapmasına gönderme yaptı.
Cenk Tosun ile yaptığı gol sevincini paylaşan Babel, “Kopyalanmaz” ifadelerini kullandı.
İşte Ryan Babel’in paylaşımı;



CENK TOSUN'DAN MAÇ SONRASI AÇIKLAMALAR

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Beşiktaş’ın Monaco deplasmanında 2-1 galip gelerek 3’te 3 yaptığı maçta iki gol birden atarak yıldızlaşan Cenk Tosun, maçın oyuncusu seçildiği karşılaşmayı değerlendirdi. Maçın ardından TRT mikrofonlarına konuşan Cenk Tosun, karşılaşmanın ilk yarısında sakatlandığını, ikinci yarıya ağrıyla çıktığını söyledi. İkinci yarıya ağrılarına rağmen çıktığını söyleyen Cenk Tosun “Bileğim burkuldu ilk yarıda… İkinci yarıya tedavi olduktan sonra çıktım. İyi ki ikinci yarıya çıkmışım. İkinci golü attıktan sonra yeniden aynı yere bir kez daha bastılar. Biraz ağrıyor ama şimdi iyiyim” dedi. Gruptaki son durumu da değerlendiren Cenk Tosun, şunları söyledi:
“Kazanıp dokuz puana yükseldiğimiz için çok mutluyum. Maça iyi başladık. Daha çok atağa girdik. Babel'in golü ofsayt değildi. Gol verilse maç daha farklı olabilirdi. Rakip ilk atağında golü attı. Maçtan hiç kopmadık. Yenik durumda iken galip geleceğimize inanıyordum. Maçın hakimi bizdik. Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Kalan maçları da kazanarak gruptan çıkmak istiyoruz.”