UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dev maç. Futbolseverler Barcelona Juventus maçını canlı izleme yollarını araştırıyorlar. Sizler için Barcelona Juventus maçı canlı izleme linkini paylaşıyoruz. Maçın şifresiz canlı yayını haberimizde. Geçen yılın Şampiyonlar Ligi finalisti Juventus, Barcelona'ya konuk oluyor. Barcelona Juventus maçı canlı izleme yolları ve tüm detaylar.

Damir Skomina’nın düdük çalacağı Barcelona Juventus maçını aşağıda verdiğimiz link üzerinden canlı izleyebilirsiniz. Dev mücadele TRT 1 kanalından canlı izlenebilecek.

BARCELONA JUVENTUS MAÇI CANLI İZLE!

Barcelona, Juventus'la oynadığı son altı maçtan sadece birini kazanabildi (2B 3M). Bu galibiyet, 2015'te 3-1 kazandıkları Şampiyonlar Ligi finalinde geldi.

Barcelona, Juventus'a karşı oynadığı son sekiz maçın sadece birinde kalesini gole kapatabildi.

Barcelona, son 12 sezonda Şampiyonlar Ligi'nde dört kez Mutlu sona ulaştı. Aynı süreçte kupayı iki veya daha fazla kez kazanan tek takım Real Madrid (3).

BARCELONA JUVENTUS MAÇINA DOĞRU

Barcelona, son dört sezonda sadece bir kez Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkarken; önceki altı sezonun tamamında bunu başarmıştı.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 16 grup maçının 13'ünden galibiyetle ayrılırken (2B 1M), son 44 grup maçının 43'ünde rakip fileleri havalandırdı. Bu süreçte Barça'nın gol atamadığı tek maç, Aralık 2012'de 0-0 biten Benfica karşılaşmasıydı.

barcelona-juventus-maci-canli-izle

Barcelona, Camp Nou'da oynadığı son 21 Şampiyonlar Ligi maçının 19'unu kazanırken (2B); son yenilgisini, Mayıs 2013'te 3-0 kaybettikleri Bayern Münih karşılaşmasında aldı.

18'inci kez Şampiyonlar Ligi'ne katılan Juventus, bu alanda Milan'ı (17) geçti ve turnuvada en fazla boy gösteren İtalyan kulübü oldu.

Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi'ni iki kez kazanan Juventus, bu turnuvada en fazla final kaybeden takım (9 finalde 7 yenilgi).

Juventus, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 15 grup maçının sadece birini kaybederken (9G 5B); tek yenilgi, Aralık 2015'te 1-0'lık skorla boyun eğdikleri Sevilla deplasmanında geldi.

Juventus, Şampiyonlar Ligi tarihinin en fazla kırmızı kart gören takımı (23).

Şampiyonlar Ligi'nde rakip fileleri 94 kez havalandıran Lionel Messi, son 11 golünün 10'unu grup maçlarında attı.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 38 grup maçında 13 gol atan Gonzalo Higuain, 27 eleme karşılaşmasında rakip fileleri sadece dört kez havalandırdı.

1 MİLYAR EURO'LUK MAÇ

UEFA'nın kulüp düzeyindeki en büyük organizasyonunda 2017-2018 sezonu heyecanı bu akşam oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Gecenin maçında İspanyol devi Barcelona ile İtalya'nın köklü kulüplerinden Juventus karşı karşıya gelecek. İki takım geçen sene de çeyrek finalde mücadele etmiş ve Juventus rakibini saf dışı bırakmıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden 32 takım içinde kadro değeri en yüksek ikinci takım olan Barcelona ile Juventus arasında oynanacak maçın piyasa değeri tam 1 milyar 245 milyon Euro… Transfermarkt verilerine göre, Barcelona 706.50 milyon Euro, Juventus da 538.60 milyon Euro kadro değerine sahip… Katalan ekibinin en değerli oyuncusu 120 milyon Euro ile Lionel Messi olurken, İtalyan ekibinde ise bu kulvarda 75 milyon Euro ile Gonzalo Higuain bulunuyor.

JUVENTUS BARCELONA'YA KARŞI ÜSTÜN

Barcelona ile Juventus, kulüp tarihleri boyunca çeşitli organizasyonlarda 13 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Katalanlar 4 galibiyet alırken, İtalyanlar ise 5 defa kazandı. 4 karşılaşmada da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. İki takım arasındaki en farklı skor ise geçen sezon oynanan çeyrek final ilk karşılaşmasında alındı. Juventus, bu maçta rakibini Dybala (2) ve Chiellini'nin golleriyle 3-0 mağlup etmişti.