Futbolseverlerin yakından ilgilendiği Beşiktaş Akhisarspor maçı canlı izleme yolları haberimizde. Süper Lig 12. hafta açılış mücadelesi Beşiktaş Akhisarspor maçı beIN Sports 1 kanlından canlı izlenebilecek. Beşiktaş, ilk iki sırada yer alan Başakşehir ile Galatasaray’ın karşılaşacağı bu haftada eline geçen fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. Kartal, bugün kazanması halinde maç fazlasıyla Galatasaray’ın 2 puan arkasına yerleşecek. O maçtan çıkacak olası beraberlik Beşiktaş’ın işine gelecek. Yurtdışında ikamet eden futbol tutkunları maçı hangi kanaldan canlı izleyebilirim sorusunun yanıtını arıyor. Haberimizden beIN Sports canlı izleme linkine ve Göztepe Beşiktaş maçının canlı yayınlayacak kanallar listesine ulaşabilirsiniz. İki takım arasında geride kalan 10 maçtan 5'ini siyah-beyazlılar, 2'sini Ege temsilcisi kazandı, 3 müsabaka da berabere bitti. Beşiktaş'ın 22 golüne, Akhisarspor 16 golle yanıt verdi. İşte Beşiktaş Akhisarspor canlı izleme yolları, beIN Sports izleme linki ve maçı yayınlacak tüm kanallar listesi…

BEŞİKTAŞ AKHİSARSPOR MAÇI BEIN SPORTS CANLI İZLE!

Beşiktaş, Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında bugün sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak. Beşiktaş Akhisarspor maçı, bu akşam saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak. Serkan Çınar yöneteceği Beşiktaş Akhisar maçı beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Aşağıdaki linkten Göztepe Beşiktaş maçını canlı izleyebilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.
Ligde son iki maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe’yi mağlup ederek zirve takibini sürdüren Kartal, seyircisi önünde sezonun flaş ekiplerinden Akhisarspor’u da geçerek bir seri yakalamayı hedefliyor. Zorlu karşılaşmanın canlı anlatımı ve dakika dakika önemli pozisyonları SKOR farkıyla aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ AKHİSARSPOR MAÇI SKOR FARKI İLE CANLI ANLATIM!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ta Pepe, Teleset Mobilya Akhisarspor maçının kadrosuna alınmadı. Yıldız futbolcu, Portekiz’in ABD ile yaptığı hazırlık maçının 10. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Sakatlanan Pepe’nin yerine Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Luis Neto oyuna girmişti.

SON YENİLGİ AKHİSARSPOR'A

İki ekip Süper Lig’de daha önce 5 sezonda 10 kez karşılaşırken Beşiktaş 5, Teleset Mobilya Akhisarspor 2 kez rakibine üstünlük sağladı ve 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş rakibine karşı 22 gol kaydederken kalesinde 16 gol gördü. 32 maçtır kendi sahasında yenilgi yüzü görmeyen ev sahibi ekip Beşiktaş kendi sahasında 29 Kasım 2015’de Teleset Mobilya Akhisarspor’a 2-0 yenilmişti. Geçen sezon oynanan iki maçı da Beşiktaş kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR İLK 11'LER

Galatasaray ile Medipol Başakşehir’i bir araya getirecek maçta taraflardan en az birinin puan kaybedecek olmasıyla eline geçen fırsatı değerlendirmek isteyen Beşiktaş’ta cezası süren Caner Erkin, Teleset Mobilya Akhisarspor maçında da forma giyemeyecek. Sezon başından bu yana üçer sarı kart gören Dusko Tosic ve Gary Medel, bugün de aynı durumla karşılaşırsa 13. haftadaki Evkur Yeni Malatyaspor maçında cezalı duruma düşecek. Maça saatler kala kadroda yer alamayacağı açıklanan Pepe’nin yerine ise Medel görev yapıyor.



STAT: Vodafone Park

HAKEM: Serkan Çınar

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Medel, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Lens, Negredo

TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR: (Muhtemel) Lukac, Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Olcan, Soner, Kadir, Sissoko, Aykut, Larsson, Henrique

besiktas-maci-canli-izle-bjk-bein

ŞENOL GÜNEŞ ŞAMPİYONLAR LİGİ ROTASYONU YAPACAK MI ?

Futbolseverlerin yakından ilgilendiği Beşiktaş Akhisarspor maçı canlı izleme yolları haberimizde. Süper Lig 12. hafta açılış mücadelesi Beşiktaş Akhisarspor maçı beIN Sports 1 kanlından canlı izlenebilecek. Beşiktaş, ilk iki sırada yer alan Başakşehir ile Galatasaray’ın karşılaşacağı bu haftada eline geçen fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. Kartal, bugün kazanması halinde maç fazlasıyla Galatasaray’ın 2 puan arkasına yerleşecek. O maçtan çıkacak olası beraberlik Beşiktaş’ın işine gelecek. Yurtdışında ikamet eden futbol tutkunları maçı hangi kanaldan canlı izleyebilirim sorusunun yanıtını arıyor. Haberimizden beIN Sports canlı izleme linkine ve Göztepe Beşiktaş maçının canlı yayınlayacak kanallar listesine ulaşabilirsiniz. İki takım arasında geride kalan 10 maçtan 5'ini siyah-beyazlılar, 2'sini Ege temsilcisi kazandı, 3 müsabaka da berabere bitti. Beşiktaş'ın 22 golüne, Akhisarspor 16 golle yanıt verdi. İşte Beşiktaş Akhisarspor canlı izleme yolları, beIN Sports izleme linki ve maçı yayınlacak tüm kanallar listesi


Teknik direktör Şenol Güneş’in hem Şampiyonlar Ligi’ndeki kader maçının olması hem de bazı futbolcuların Milli Takım maçlarında tam süre almaları nedeniyle T.M.Akhisarspor karşısına rotasyonlu bir kadro ile çıkması bekleniyor.

Oğuzhan ve Cenk Tosun’un A Milli Takımın iki özel maçında da 90’ar dakika sahada kalması, Pepe’nin ve Babel’in ancak dün Türkiye’ye dönmesi tecrübeli hocanın bu isimleri dinlendirerek Porto maçına daha diri oyuncularla çıkma ihtimalini oldukça yükseltiyor.



Sakatlığı geçen Gökhan Gönül’ün takımla antrenmanlara çıkması T.M.Akhisarspor maçı öncesi Şenol Güneş’i sevindiren bir gelişme olurken Portekiz – U.S.A maçında sakatlanıp çıkan Pepe için son karar bu akşam verilecek. Yıldız oyuncu her ne kadar kendini iyi hissettiğini ve oynamak istediğini sağlık ekibine söylese de %100 hazır olmayan oyuncuları oynatmayan Güneş’in Porto öncesinde Pepe’yi riske etmekten kaçınması sürpriz olmayacak.

Pepe’nin oynamaması halinde defans kurgusunun Gökhan Gönül, Mitrovic (Medel) Tosic ve Adriano’dan oluşması bekleniyor. Güneş’in orta ikilideki tercihi son maçlarda çok daha fazla uyum içinde olan Atiba- Tolgay Arslan olurken hücum bölgesinde Quaresma, Talisca ve Lens’in forvette de Negredo’nun yer alması tahmini kadro için en kuvvetli ihtimal.

BEŞİKTAŞ AKHİSARSPOR MAÇINI YAYINLAYACAK KANALLAR



















































































































































































ArnavutlukK-SPORT 1
AvustralyabeIN SPORTS 2 Australia
BeninA+ Sport
Bosna HersekSportKlub 3 Serbia
BruneibeIN Sports 4 Thailand, beIN Sports Connect Thailand
Burkina FasoA+ Sport
BurundiA+ Sport
KamboçyabeIN Sports 4 Thailand, beIN Sports Connect Thailand
KamerunA+ Sport
KanadabeIN SPORTS CONNECT Canada
Cape VerdeA+ Sport
Orta Afrika CumhuriyetiA+ Sport
ÇadA+ Sport
KongoA+ Sport
Cote D'IvoireA+ Sport
HırvatistanSportklub 3 Croatia
DjiboutiA+ Sport
Ekvator GinesiA+ Sport
FransabeIN SPORTS CONNECT France, beIN Sports 3
GabonA+ Sport
GambiyaA+ Sport
GanaA+ Sport
GineA+ Sport
Guinea-BissauA+ Sport
Hong KongbeIN Sports 1 Hong Kong
KosovaK-SPORT 1
LaosbeIN Sports 4 Thailand, beIN Sports Connect Thailand
MakedonyaSportKlub 3 Serbia
MalezyabeIN Sports 1
MaliA+ Sport
MoritanyaA+ Sport
KaradağSportKlub 3 Serbia
Yeni ZelandabeIN Sports Connect New Zealand
NijerA+ Sport
NijeryaA+ Sport
FilipinlerbeIN Sports 2
RuandaA+ Sport
SenegalA+ Sport
SırbistanSportKlub 3 Serbia, K-SPORT 1
Sierra LeoneA+ Sport
SingapurbeIN Sports 1
SlovenyaSportklub 3 Slovenia
TaylandbeIN Sports Connect Thailand, beIN Sports 4 Thailand
TogoA+ Sport

BEŞİKTAŞ İLE AKHİSARSPOR ARASINDAKİ MAÇLAR BOL GOLLÜ GEÇİYOR

Beşiktaş ile T.M.Akhisarspor arasındaki maçların bol gollü geçmesi dikkatleri çekiyor.

İki takım bugüne kadar 10 kez karşılaşı. Siyah-Beyazlıların 5 galibiyetine T.M.Akhisarspor 2 galibiyetle karşılık verirken 3 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı.

İki takım birbirine 10 maçta 38 gol atarken Ege temsilcisi Beşiktaş’ın 22 golüne 16 gol ile yanıt verdi ve maç başına 3.8 gol ortalaması yakalandı. Beşiktaş, ligdeki en farklı mağlubiyetlerinden birini de yine Akhisar’a karşı yaşadı. 2012-13 sezonunda Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Akhisar 4-1 gibi farklı bir skorla kazanmıştı.

İki takım arasındaki maçlar şu şekilde:

2012 -2013: Beşiktaş 3 – Akhisar 1

2012 -2013: Akhisar 4  – Beşiktaş 1

2013-2014: Akhisar 3 – Beşiktaş 3

2013 – 2014: Beşiktaş 3 – Akhisar 0

2014-2015: Beşiktaş 3 – Akhisar 1

2014-2015: Akhisar 1 – Beşiktaş 1

2015 -2016: Beşiktaş 0 – Akhisar 2

2015- 2016: Akhisar 3  – Beşiktaş 3

2016 -2017: Akhisar 0 – Beşiktaş 2

2016 -2017: Beşiktaş 3 – Akhisar 1