Spor Toto Süper Lig 8. hafta'da oynanacak Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı Ülker Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Yurtdışında yaşayan taraftarlar aşağıda paylaştığımız kanllardan maçı canlı izleyebilirler.  Fenerbahçe’de uzun süredir sakatlığı bulunan Van Persie’nin yanı sıra Alper Potuk, Skrtel ve İsmail Köybaşı cezalı olmaları sebebiyle Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek. İşte Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı canlı izleme yolları...

Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet. Yeni Malatyaspor maçından üç puan çıkarmak isteyen sarılacivertliler ofansif bir taktik ile sahay çıkıyor.

FENERBAHÇE YENİ MALATYASPOR MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de ilk defa karşılaşacağı Yeni Malatyaspor'la olan karşılaşması saat 19:30'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı BeIN Sports kanalndan canlı izlenebilecek. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçında Alper Ulusoy düdük çalacak. Aşağıda paylaştığımız linkten maçı canlı izleyebilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.

FENERBAHÇE YENİ MALATYASPOR MAÇI SKOR FARKIYLA CANLI ANLATIM

Fenerbahçe'de sakatlığı süren Robin van Persie, kırmızı kart cezalıları Alper Potuk, Martin Skrtel ve İsmail Köybaşı pazar günü forma giyemeyecek isimler. Sakatlığı düzelme safhasında olan Fernandao'nun durumunda ise belirsizlik sürüyor. 19.30'da başlayacak mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek.

FENERBAHÇE YENİ MALATYASPOR MAÇI CANLI İZLE!

Fenerbahçe zirveye oynamak için 3 puanı hedefliyor, Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı hangi kanaldan canlı izlenebilecek soruları taraftlarlarca merak ediliyor. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı Süper Lig’in 8. hafta maçları arasında göze çarpan maçlardan biri olarak yer alıyor.

Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arada Antalya’da kamp yapan Malatya temsilcisi, yeni teknik direktörleri Erol Bulut yönetiminde İstanbul’dan en az bir puanla dönmeyi hedefliyor. Sarı-siyahlılar, Süper Lig’de ilk kez rakip olacağı Fenerbahçe ile 2011’de Türkiye Kupası’nda karşılaştı ve evindeki maçı 2-1’lik skorla kazandı.



'ÖNCE YENİ MALATYASPOR MAÇI'

Fenerbahçe'nin Portekizli savunma oyuncusu Luis Neto, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası'na gidecekleri için mutlu olduğunu söyleyen Neto, Galatasaray derbisi için, "Önce Yeni Malatya maçı var. Derbiyi bundan sonra düşünmek zorundayız" dedi.

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Neto, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası'na katılacak olması nedeniyle mutlu olduğunu söyleyen Neto, "Portekiz Milli Takımı ile iki kritik karşılaşma bizi bekliyordu. Oraya giderken bunun önemini biliyorduk. Aldığımız sonuçlarla Dünya Kupası'na direkt olarak katılma hakkı elde ettik. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Bizim için artık Fenerbahçe'yi düşünme vakti geldi. Umarım burada iyi bir çalışma dönemi geçiririz" diye konuştu. Milli takımda Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Pepe ile yan yana geldiği bir fotoğrafla ilgili de konuşan Neto, "Pepe ile olan fotoğrafta, milli takıma yeni gelmiştik. Tamamen bir sohbet anıydı. Bizim maçımızda hakemlerle ya da burada yaşadıklarımızla hiçbir alakası yoktu. Tamamen şakalaştığımız bir andı. Güzel de bir fotoğraftı bence. Uzun bir adan sonra birbirimizi görmenin mutluluğuyla sohbet ediyorduk" ifadelerini kullandı.

YENİ MALATYASPOR'A YENİ TESİS


Bir süre önce Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’ne teslim edilen yeni tesis görücüye çıktı.

5 yıldızlı otel konseptine uygun olarak inşa edilen tesisin son halinin kulüp yöneticileri tarafından oldukça beğenildiği belirtildi.



Bir süredir otelde konaklayan Evkur Yeni Malatyaspor’un, Süper Lig'in 8. haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının ardından yeni tesisini kullanmaya başlayacağı ifade edildi.

Malatya İl Özel İdaresi ile Spor Toto Teşkilatı’nın ödenekleriyle 2010 yılında inşa edilen ancak sonraki dönemde faaliyete geçirilemediği için atıl durumuna düşen yeni tesisin tamamlanmış hali beğenilirken, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

fenerbahce-yeni-malaytyaspor-maci-canli-yayin

FENERBAHÇE'YE İYİ HABER

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun 8. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk edecek Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Sakatlığı geçen Hasan Ali Kaldırım, takımla birlikte çalıştı. Hasan Ali Kaldırım, görev verilmesi halinde Evkur Yeni Malatyaspor karşısında takımdaki yerini alabilecek.

[old_news_related_template title="Tam 7 gol: Trabzonspor Akhisarspor maç özeti ve golleri izle! Tarihi fark! Süper Lig maç özetleri" desc="Trabzonspor Akhisarspor maçını canlı izleyemeyen taraftarlar maç özeti ve gollerinin izlermek için google üzerinden araştırmalara başladı. Son haftalardaki kötü gidişine dur demek isteyen Trabzonspor, Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında ağır bir yenilgi aldı. Maçta tam 7 gol oldu. İşte Trabzonspor Akhisarspor maç özeti ve golleri izleme linki ve Süper Lig maç özetleri..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/trabzonspor-akhisarspor-mac-ozeti-golleri-izle-super-lig-mac-ozetleri.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/tam-7-gol-trabzonspor-akhisarspor-mac-ozeti-ve-golleri-izle-tarihi-fark-super-lig-mac-ozetleri-2050194/"]

KOCAMAN’DAN OYUNCULARA: “SİZE GÜVENİYORUM”

Kocaman futbolcularına, Beşiktaş maçında gösterilen performansı hatırlatırken, “Sahip olduğunuz potansiyeli göstermek zorundasınız. İyi bir takım olduğumuzu Beşiktaş karşısında gösterdik. Bizden beklenen şampiyonluk. Büyük maçlardaki oyunumuzu her maçta gösterip ligde üst sıralara çıkmak zorundayız. Size güveniyorum” dediği öğrenildi.

Pazar günü Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe daha önce rakibiyle 2011 yılında karşılaştı. 13 Ocak 2011’de Türkiye Kupası’da karşılaşan iki ekibin mücadelesinde galip taraf 2-1’lik skorla Yeni Malatyaspor oldu.

fb-canli-mac-izle

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut’un yardımcıları kulüp tarafından açıklandı. Uzun süredir ekibini kurmak için görüşmeler yapan Bulut’un ekibinde Yunanlı kondisyoner de bulunuyor.

Malatyaspor’da teknik heyet oluşturuluyor. Sarı-kırmızılı ekipte ilk deneyimini yaşayacak olan genç teknik adamın birinci yardımcılığını pro lisans sahibi Turgay Karslı yapacak. Köln doğumlu olan Turgay Karslı, daha önce Türkiye’de Hami Mandıralı ve Mustafa Reşit Akçay’ın yardımcılıklarını yapmıştı. Erol Bulut’un yardımcılığını yapacak bir diğer isim ise Fikri Serhat Umar. Umar, bir dönem Yılmaz Vural ve Michael Skibbe’nin de yardımcılıklarını yapmıştı. Bulut’un ekibinde kaleci antrenörlüğü görevine ise Murat İsmet Erdeğer getirilirken, kondisyonerliği ise Yunanlı Pantalis Pantelopoulos’un yapacağı belirtildi.

Bulut’un analizciliğini Zeki Coşkuner ile İbrahim Halil Ölmez’in yapacakları belirtildi.

FENERBAHÇE’DEN MAÇ İÇİN FLAŞ TAKTİK

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçını canlı izlemek isteyenler maçı canlı yayınlayacak kanallar listesini araştırıyor. Fenerbahçe kötü gidişatı durdurarak zirve yarışına katılmak için Yeni Malatyaspor maçına galibiyet parolasıyla çıkıyor. Aykut Kocaman'ın ofansif bir taktik ile sahaya çıkması bekleniyor. Haberimizden Fenerbahçe Yeni Malatayapor maçını canlı izleme yollarını ve maçı canlı yayınlayacak tüm kanalları öğrenebilirsiniz.


Gol yollarındaki sıkıntıyı aşmak için alternatifler düşünen Aykut Kocaman, Ozan'ı kulübeye çekip, Mehmet Ekici ve Giuliano ile Janssen'i desteklemenin hesaplarını yapıyor. Kocaman, bu maçı kazanıp, Galatasaray derbisine daha özgüvenli çıkmayı düşünüyor.



Fenerbahçe, bugünkü Evkur Yeni Malatyaspor maçına daha ofansif bir kadro ile çıkarak kapanacak Evkur Yeni Malatyaspor savunmasını aşmayı planlıyor. Dirar'ın iyileşmesiyle birlikte sağ kanatta oynayan Giuliano'nun orta alanda oynama ihtimali doğdu.Ancak Mehmet Ekici de bu bölgede etkili oynadığı için teknik direktör Aykut Kocaman, son dönemdeki idmanlarda, orta sahanın merkezinde iki ismi aynı anda denedi.Daha önce Souza'nun önünde Ozan oynuyordu. Taktik çalışmalarda Ozan yedek takımda görünürken, Brezilyalı'nın önünde Mehmet Ekici ve onun önünde de Giuliano forma giydi.