Türkiye ile Rusya arasında oynanacak Avrupa Basketbol Şampiyonası maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden araştırıyorlar.Peki maçlar hangi kanaldan canlı izlenebilecek? Türkiye İspanya basket maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte canlı izleme linki…

D Grubu'nda Rusya, Sırbistan, Letonya, Büyük Britanya ve Belçika'yla eşleşen Ay-Yıldızlılarımız, Rusya, Sırbistan ve Letonya maçlarını başa baş götürse de tecrübesizliğinin kurbanı olmuş ve galibiyet çıkaramamıştı. 12 Dev Adam, Büyük Britanya ve Belçika karşısında ise aldığı galibiyetler sayesinde adını son 16 turuna yazdırmayı başarmıştı. Başantrenör Ufuk Sarıca, Letonya maçı sonrasında yaptığı açıklamada tecrübesiz olmalarının maçın kırılma anlarında sakin kalamamalarına neden olduğunun altını çizmiş ve "Sonuçta maçı kazanma noktasına geldik, coşkuyu sahaya yansıttık. O noktada yapılan 2 top kaybı ve verilen bir sportmenlik dışı faul kararı, maçın bittiği an oldu." demişti.

TÜRKİYE İSPANYA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Avrupa Basketbol Şampiyonası Son 16 maçlarıyla Sinan Erdem'e taşınırken Türkiye, İspanya'yla 10 Eylül'de saat 18.45'te karşı karşıya gelecek. Mücadele NTV Spor kanalından canlı yayınlanacak.

TÜRKİYE RUSYA MAÇI CANLI İZLE!

3 MAÇ BAŞARISI

Türkiye, İspanya ile EuroBasket finallerinde daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. Milliler, Boğa’yı bu arenada 4 kez yere sererken, 2 karşılaşmadan ise boynu bükük ayrıldı. 12 Dev Adam bununla birlikte rakibiyle EuroBasket’te oynadığı son 3 maçı da kazanmayı başardı. İki takım son olarak Litvanya’daki turnuvada (2011) karşılaşırken, Türkiye maçı 65-57’lik skorla kazandı.

İspanya ile oynadığı 21 maçta rakip potaya toplam 1381 sayı (Maç başı 65,7) bırakan Türkiye, kendi potasında ise 1553 sayı (Maç başı 73,9) gördü.

İSPANYA - TÜRKİYE


SALON: Sinan Erdem
SAAT: 18:45
YAYIN: NTV Spor
HAKEMLER: Cristiano Maranho, Tomas Jasevicius, Takaki Kato