Aitker Konyaspor UEFA Avrupa Ligi grup maçında Salzburg ile mücadele edecek. Ligde ve Avrupa Ligi'nde şu ana kadar umduğunu bulamayan Konyaspor gruptaki 4. maçını Avusturya deplasmanında oynayacak. Geride kalan 3 maçta 3 puan toplayan temsilcimiz, Salzburg'u devirerek gruptaki iddiasını gelecek haftalara taşımak istiyor. Peki Salzburg Konyaspor maçı hangi kanaldan izlenebilecek? Maç saat kaçta başlayacak? İşte Konyaspor maçı canlı izleme yolları...

SALZBURG KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDAN İZLENEBİLECEK?

Salzburg Konyaspor maçınıu canlı izlemek isteyen taraftarlar maç satini bekliyor. Salzburg Stadı’nda TSİ 23.05’te başlayacak karşılaşmayı, İtalya Futbol Federasyonundan Paolo Mazzoleni yönetecek. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak. Aşağıda paylaştığımız linkten maçı canlı izleyebilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.

SALZBURG KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE!

Atiker Konyapor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, UEFA Avrupa Ligi'nde Salzburg ile final niteliğinde bir maça çıkacaklarını söyledi. UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda 4. hafta maçında yarın deplasmanda Salzburg ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, hazırlıklarını tamamladıktan sonra maç için Avusturya’nın Salzburg kentine gitti. Hareket öncesi Konya Havaalanında konuşan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, her iki takım açısından da yarınki maçın final niteliğinde olacağını söyledi.



İLK 11'LER

Salzburg: Stankovic, Miranda, Haidara, Caleta-Car, Samassekou, Dabbur, Wolf, Berisha, Ulmer, Gulbrandsen, Lainer.

Konyaspor: Serkan, Selim, Moke, Ferhat, Skubic, Jonsson, Bourabia, Ömer Ali, Milosevic, Musa, Evouna.

GÖÇ BAŞLIYOR


Avrupa Ligi'nin çok farklı bir kulvar olduğunu kaydeden Özdilek, "Benden önce oynanan 3 müsabaka var, ikisini kaybetmişiz, birini kazanmışız. En son evimizde oynadığımız Salzburg maçı beklenenin dışında bir gelişme olmuş. Her maçı kazanamıyorsanız kaybetmemelisiniz, felsefeniz bu olması lazım. Salzburg evinde etkili oynayan, 2005 yılından beri yer aldığı kulvarlarda istikrarlı bir takım. Üretken bir takıma karşı oynayacağız. Bizde son 2 sezondur hem ülke futbolu adına hem de UEFA’da yavaş yavaş gelişen ve bunu rakiplerine hissettirmeye çalışan bir hüviyete sahibiz. Yarınki maç bizim bir sonraki maçı ne şekilde oynayacağımızı belli edecek bir maç olacak. Alacağımız puan ya da puanlar Marsilya maçını çok daha anlamlı kılacak. Matematiksel olarak puan farkı çok fazla yok. Her iki takım açısından da yarınki maç final niteliğinde" dedi.



Özdilek, 5 günlük göç hayatına bugün başlayacaklarını anımsatarak, Avusturya'dan puanla dönüp Süper Lig'de Sivasspor karşısına moralle çıkmak istediklerine değindi. Salzburg maçında birkaç oyuncu değişikliği düşündüğünü ifade eden Özdilek, "Sakat ve UEFA kadrosunda olmayan oyuncularımız var ama bunlar bir mazeret değil. Elimizdeki mevcut kadroyla Sivas maçını da düşünerek kadro için ortaklaşa bir karar vereceğiz. Çünkü ikisi birbirine çok bağlı müsabakalar. Lig konumu itibariyle çok sağlıklı bir yerde değiliz. 5 günlük bir göç hayatımız başlıyor bugün itibariyle. Çok fazla dinlenme şansımız olmayacak ama bunu tecrübe olarak benimsemiş bir Konyaspor var. İki senedir bunun alıştırmasını yapıyor. Dolayısıyla amacımız kazanmak. Kazanmak için gidiyoruz. Kazanamıyorsak kaybetmeme duygusuyla sahada olacağız" diye konuştu.

SAZBURG KONYASPOR MAÇINA İTALYAN HAKEM

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Atiker Konyaspor'un Avusturya'nın Salzburg takımıyla deplasmanda oynayacağı maçı, İtalya Futbol Federasyonu'nda Paolo Mazzoleni yönetecek

Stadion Salzburg’da 2 Kasım Perşembe günü oynanacak ve saat 23.05’te başlayacak karşılaşmada Paolo Mazzoleni’nin yardımcılıklarını Matteo Passeri ve Alessandro Costanzo yaparken, maçın 4. hakemi Ciro Carbone, ilave yardımcı hakemleri ise Marco Guida ve Marco Di Bello olacak.