Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izleme linki ve kanalları yurtdışında yaşayan taraftarlar tarafından aranıyor. Trabzonspor ligde 8 puan toplarken, Alanyaspor ise 4 puan toplayabildi. Burak Yılmaz'ın takıma dönmesi ile gol yollarında sıkıntı yaşamayan Trabzonspor Medical Park Stadyumu'nda Alanyaspor'u konuk edecek. Trabzonspor Alanyaspor maçı canlı izleme yolları ve maçı yayınlayacak kanallar listesi haberimizde.. İşte mücadele hakkında tüm detaylar ve ilk 11’ler…

TRABZONSPOR ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yizlenebilecek. Süper Lig’de 6. haftanın açılış maçında Trabzospor, sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk ediyor. Medical Park Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetiyor. Aşağıda verdiğimiz linkten Trabzonspor Alanyaspor maçını canlı izleyebilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.

TRABZONSPOR ALANYASPOR MAÇI CANLI İZLE!

Zirvenin 5 puan gerisinde yer alan Trabzonspor, bu akşam Aytemiz Alanayspor’a karşı galibiyet arıyor. Turuncu Beyazlılar’ı mağlup ederek çıkışa geçmeyi hedefleyen Fırtına, aynı zamanda alacağı galibiyetle zirve yarışına ortak olmak istiyor. İlk 5 haftada aldığı 4 puan ile ligde istediği konumda olmayan Aytemiz Alanyaspor ise kötü gidişi durdurup, çıkışa geçmeyi hedefliyor.



TRABZONSPOR ALANYASPOR MAÇI YAYINLAYACAK KANALLAR

Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız Trabzonspor Alanyaspor maçını aşağıda bulunan kanallardan izleyebilirler.



















































































































































AvustralyabeIN SPORTS 3 Australia
BeninA+ Sport
Bosna HersekSportKlub 3 Serbia
BruneibeIN Sports Connect Thailand
Burkina FasoA+ Sport
BurundiA+ Sport
KamboçyabeIN Sports Connect Thailand
KamerunA+ Sport
Cape VerdeA+ Sport
Orta Afrika CumhuriyetiA+ Sport
ÇadA+ Sport
KongoA+ Sport
Cote D'IvoireA+ Sport
HırvatistanSportklub 3 Croatia
DjiboutiA+ Sport
Ekvator GinesiA+ Sport
GabonA+ Sport
GambiyaA+ Sport
GanaA+ Sport
GineA+ Sport
Guinea-BissauA+ Sport
LaosbeIN Sports Connect Thailand
MakedonyaSportKlub 3 Serbia
MaliA+ Sport
MoritanyaA+ Sport
KaradağSportKlub 3 Serbia
NijerA+ Sport
NijeryaA+ Sport
FilipinlerbeIN Sports 1
RuandaA+ Sport
SenegalA+ Sport
SırbistanSportKlub 3 Serbia
Sierra LeoneA+ Sport
SlovenyaSportklub 3 Slovenia
TaylandbeIN Sports Connect Thailand
TogoA+ Sport

trabzonspor-alanyaspor-maci-canli-izle

TRABZONSPOR'DAN ONUR AÇIKLAMASI

Trabzonspor Kulübü, Medipol Başakşehir maçından önce gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanan Onur Recep Kıvrak’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kaptanımız Onur Recep Kıvrak Başakşehir maçından önce gerçekleştirilen idmanda aldığı darbe nedeniyle sakatlanmıştır. Çekilen MR sonucunda karın kasında (external obliqus abdominalis) travmaya bağlı yırtık tespit edilen Onur Recep Kıvrak´ın tedavisi sürmekte olup dün çekilen kontrol MR´ında uygulanan tedaviye olumlu cevap verdiği gözlemlenmiştir. Kaptanımızın bireysel antrenman ve tedavi programı sağlık ekibimizin denetiminde devam etmektedir” denildi.

trabzonspor-alanyaspor

MUHTEMEL 11'LER

HAKEMLER: Alper Ulusoy , Mustafa Emre Eyisoy, Volkan Narinç

TRABZONSPOR: Esteban, Pereira, Okay, Durica, Mas, Sosa, Kucka, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir, Olcay, Burak

AYTEMİZ ALANYASPOR: Remy, Gassama, Welinton, Birol, Tzavellas, Taha, Maniatis, Nsakala, Fernandes, Emre, Love

İki ekip arasındaki oynanan son mücadele, 20 Şubat 2017'de yine Medical Park Stadyumu'nda oynanmış ve karşılaşma golsüz beraberlikle tamamlanmıştı.

AYTEMİZ ALANYASPOR İLE 3´ÜNCÜ RANDEVU

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, yarın oynayacakları maçla birlikte tarihinde üçüncü kez karşı karşıya gelecek. İlk kez 2016-17 futbol sezonunun 4´üncü haftasında Alanya Oba Stadı´nda oynanan maçı Aytemiz Alanyaspor 3-0 kazanmıştı ve sezonun ikinci yarısında Şenol Güneş Kompleksi´ndeki karşılaşma ise golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı. Bordo mavililer, Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı iki maçtan da galibiyet çıkaramadı ve rakibine karşı gol de bulamadı.