Türkiye Belçika Avrupa Basketbol Şampiyonası maçı canlı izleme yolları google üzerinde araştırılıyor. Dev mücadelenin zamanı, saati ve kanalı belli oldu. Maçı intenet üzerinden canlı izlemek isteyen sporseverler için bilgileri paylaşıyoruz. Eurobasket 2017’de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Dün Sırbistan’a 80-74 mağlup olarak kritik bir maçı kaybeden Türkiye, bu akşam grubun dişli ekiplerinden Belçika’yla karşı karşıya geliyor. Peki Türkiye Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

TÜRKİYE BELÇİKA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

A Milli Erkek Takımımız, 2017 Avrupa Şampiyonası'nda (EuroBasket 2017) D Grubu'ndaki dördüncü maçında bu akşam Belçika ile karşı karşıya gelecek.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak ve NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

TÜRKİYE BELÇİKA MAÇI CANLI İZLE

A Milli Takımımız, grubundaki ilk maçında Rusya’ya 76-73’lük skorla mağlup olmuş, ardından Büyük Britanya’yı 84-70 yenmeyi başarmış, son olarak ise Sırbistan 80-74 mağlup olmuştu. Millilerimizin bu akşam karşılaşacağı rakibi Belçika’nın ise 3 maçta tek galibiyeti bulunuyor.

Bu akşam Belçika ile Eurobasket 2017 D grubu 4. maçına çıkacak olan A Milli Erkek Baksetbol Takımımız 7 Eylül Perşembe günü saat 20.45’te Letonya ile karşılacak ve grup maçlarını tamamlayacak.



GELECEĞİN 12 DEV ADAMLARI YETİŞİYOR

Turgutlu Belediyesi Basketbol Akademi, 6-14 yaş arası öğrencilerin katılımı ile çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Türkiye genelinde birçok profesyonel takımın altyapılarının araştırılarak kurulan akademi, yetiştireceği sporcular ile önümüzdeki yıllarda Turgutlu’nun basketboldaki geleceğini oluşturacak. Basketbol Akademi’ye olan ilgiden dolayı memnun olduğu belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Temmuz ayı içerisinde çalışmalarına başlayan Basketbol Akademi’ye Türkiye’de rekor düzeyde sayılabilecek bir katılım sağlanmış olmasının ve en önemlisi ailelerimizin çocuklarını spora yönlendirmiş olmasının memnuniyetini yaşıyoruz. Şuan mevcut 7 Eylül Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren sporcularımız çalışmalarını önümüzdeki süreçte Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve açılışına hazırlandığımız Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu’nda sürdürecek. Çalışmalar şuanda haftanın 4 günü Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri gerçekleştiriliyor. ’12 Dev Adam’ elbette ülkemiz basketbolundaki başarılardan dolayı hafızalarımıza yer etmiş bir tabir. Bu noktada ülkemizin her yerinde olduğu gibi biz de sadece erkek çocuklarımıza değil, kız çocuklarımıza da eğitim veriyoruz. Cinsiyet ayrımı yapmadan sporsever tüm çocuk ve gençlerimizi basketbol potası altında birleştiriyoruz. Basketbolun geleceği adına güzel bir yatırım yaptığımıza ve elbette geleceğin 12 Dev Adamları’nın Turgutlu’dan Turgutlu Belediyesi Basketbol Akademi’nden çıkacağına inanıyorum. Bu anlamda antrenörlerimize ve genç sporcu çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

RUSYA ERKEN TURLADI

EuroBasket 2017’de D Grubu’nda 12 Dev Adam’ın gruptaki rakiplerinden Belçika ve Rusya karşı karşıya geldi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan maçta Rusya parkeden 76-67’lik skorla galip ayrıldı ve yoluna kayıpsız devam etti.

Bu galibiyetle adını bir üst tura yazdırmayı başaran Rusya’da Shved 20 sayı, 6 ribaund ve 6 asistle karşılaşmaya damga vurup maçın en skorer ismi olurken Belçika’da De Zeeuw’un 15 sayı ve 4 ribaundu güçlü Rusya karşısında galibiyet için yeterli olmadı.

İlk yarısı başa baş giden mücadelede vites artırarak ikinci yarıda farkı biraz olsun açmayı başaran Rusya, karşılaşmanın sonuna kadar üstünlüğünü korudu ve galibiyeti elde etti.