Süper Lig 2. hafta heyecanı Osmanlıspor Galatasaray maçı ile devam ediyor. Yurtdışındaki vatandaşlarımız da maçı canlı izlemek istiyorlar. Onlar için Osmanlıspor Galatasaray maçı canlı izleme yolları ve maçı canlı yayınlayacak kanallar listesini derledik. Sarıkırmızlı ekip ilk hafta farklı galip gelerek lige iyi başladı. Geçen yılların flaş ekibi Osmanlıspor ise ilk haftadan puan çıkaramadı. Merak ettiğiniz Osmanlıspor Galatasaray maçı hangi kanaldan canlı izlenir, uydu kanalları maçı canlı yayınlıyor mu gibi soruların yanıtını sizler ile paylaşıyoruz. İşte Osmanlı spor Galatasaray mücadelesi hakkında detaylar...

OSMANLISPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Süper Lig'e hızlı başlayan Galatasaray, Ankara ekibi Osmanlıspor'a konuk oluyor. Geçen yıl beklenini veremeyen Aslan ilk maç ile umut verdi. Osmanlıspor Galatasaray maçı saat 21.45'te beIN Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek. Maçın canlı yayınına aşağıda paylaştığımız linkten ulaşabilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir. Mücadeleyi Halil Umut Eler yönetecek.

OSMANLISPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE!

Östersunds’a elenerek henüz sezon başına Avrupa Ligi’ne veda eden ancak birbirinden kaliteli transferlerle adından oldukça söz ettiren Galatasaray, flaş bir galibiyetle kazandığı Kayserispor maçının ardından gözünü Osmanlıspor’a dikti. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Beşiktaş’ın da Kasımpaşa karşısındaki puan kaybıyla iştahlanan Cimbom, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

MAÇI CANLI YAYINLAYACAK UYDU KANALLARI

Osmanlıspor Galatasaray maçını yurdışından izlemek isteyen futbolseverler aşağıdaki uydu kanallarından maçın canlı yayınına ulaşabilir.



































































































































BeninA+ Sport
Bosna HersekSportKlub 4 Serbia
Burkina FasoA+ Sport
BurundiA+ Sport
KamerunA+ Sport
Cape VerdeA+ Sport
Orta Afrika CumhuriyetiA+ Sport
ÇadA+ Sport
KongoA+ Sport
Cote D'IvoireA+ Sport
HırvatistanSportklub 4 Croatia
DjiboutiA+ Sport
Ekvator GinesiA+ Sport
FransabeIN Sports MAX 9
GabonA+ Sport
GambiyaA+ Sport
GanaA+ Sport
GineA+ Sport
Guinea-BissauA+ Sport
MakedonyaSportKlub 4 Serbia
MaliA+ Sport
MoritanyaA+ Sport
KaradağSportKlub 4 Serbia
NijerA+ Sport
NijeryaA+ Sport
RuandaA+ Sport
SenegalA+ Sport
SırbistanSportKlub 4 Serbia
Sierra LeoneA+ Sport
SlovenyaSportKlub 4 Slovenia
TogoA+ Sport
TürkiyebeIN CONNECT Turkey, Digiturk Play, beIN Sports Turkey

KORAY TARAFTARLARLA BULUŞTU

Galatasaray, bugün 21.45'te Osmanlıspor ile oynayacağı Süper Lig ikinci hafta mücadelesi için dün akşam saatlerinde Ankara'ya gelirken, sarı-kırmızılı ekibin stoperlerinden Koray Günter, Ankara'daki Galatasaraylı taraftarlarla buluştu.

Ankara Optimum AVM'de bulunan GS Store'da yapılan imza törenine birçok sarı-kırmızılı taraftar katıldı. Koray Günter, taraftarlara imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi.



GALATASARAY OSMANLISPOR MAÇINA HAZIR

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu’nun ikinci haftasındaki Osmanlıspor karşılaşmasının hazırlıklarını bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Sarı-kırmızılıar,, Osmanlıspor maçı için bu akşam saat 21.30'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Ankara'ya etti.

Galatasaray'ın Osmanlıspor karşılaşması için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Martin Linnes, Emrah Başsan, Bafetimbi Gomis, Badou Ndiaye, Tarık Çamdal, Lionel Carole, Garry Rodrigues, Fernando Reges, Koray Günter, Eray İşcan."

Osmanlıpor Galatasaray maçı Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak. Maçın canlı yayını ve canlı izleme yollarını sizler için hazırladık.



EN BÜYÜK KOZ GOMİS

Kayserispor ile oynanan maçta alınan 4 gollük galibiyetin yanı sıra oynanan futbolla taraftarının takdirini kazanan Galatasaray, yakaladığı havayı Osmanlıspor deplasmanında da sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılılar ile ligdeki ilk resmi maçında golle tanışan Fransız golcü Bafetimbi Gomis, Ankara deplasmanında da takımının en büyük kozu olacak.

MELER GALATASARAY'IN MAÇINI 3. KEZ YÖNETECEK

İki takım arasında oynanacak mücadelede Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Barış Şimşek olacak. Meler, sarı-kırmızılıların daha önce Süper Lig’de oynadığı iki karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda Galatasaray, rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Süper Lig 2. hafta heyecanı Osmanlıspor Galatasaray maçı ile devam ediyor. Yurtdışındaki vatandaşlarımız da maçı canlı izlemek istiyorlar. Onlar için Osmanlıspor Galatasaray maçı canlı izleme yolları ve maçı canlı yayınlayacak kanallar listesini derledik. Sarıkırmızlı ekip ilk hafta farklı galip gelerek lige iyi başladı. Geçen yılların flaş ekibi Osmanlıspor ise ilk haftadan puan çıkaramadı. Merak ettiğiniz Osmanlıspor Galatasaray maçı hangi kanaldan canlı izlenir, uydu kanalları maçı canlı yayınlıyor mu gibi soruların yanıtını sizler ile paylaşıyoruz.