Olay dün sabah saat 10.00’da Dokuztekne Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Üç katlı evlerin her birinde oturan ailenin su saati Yusuf Albayrak’a aitti. Ailenin en büyüğü olan Yusuf Albayrak, su faturasının yüksek gelmesi nedeniyle diğer kardeşleri Ahmet ile Mustafa’ya su işletmesine giderek sayaç alıp abone olmalarını istedi. İki kardeşin olumsuz yanıt vermesi üzerine cinnet geçiren Yusuf Albayrak, evlerinin önündeki tartıştığı iki kardeşine tabancasını çıkarıp ateş etti.

 

İki kardeşini sokakta öldüren Yusuf Albayrak daha sonra kardeşlerinin eşlerinin çalıştığı bağa gitti. İlk önce Ahmet Albayrak’ın eşi Teslime’yi, daha sonra Mustafa Albayrak’ın eşi Gülsüm’ü tabancayla öldürdü. Annesi Gülsüm Albayrak’ın yanında bulunan yeğeni 10 yaşındaki Furkan’ı da ağır yaraladı.

adana2

Polislerin olay yerine gelmesi üzerine Yusuf Albayrak, tabancayı şakağına dayayarak intihar etmek istedi. Bu sırada başka bir şehirde yaşayan diğer kardeşi Halil Albayrak'ı telefonla arayan ve olayı anlatan Yusuf Albayrak, ilçe emniyet müdürü tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Yaşamlarını yitiren 4 kişinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, yakınları sinir krizleri geçirip, gözyaşı döktü.

basliksiz-5

Olayın şokunu yaşayan mahalleli ise, “Olaydan bir gün önce tartışmışlardı. Araya girerek kavgayı büyümeden önledik. Böyle bir olay yapacağı aklımıza gelmedi. Aileye yazık oldu. Çocuklar ortada kaldı” dediler. 9 yaşındaki Furkan Albayrak'ın kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürüyor.

basliksiz-6

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

basliksiz-3