Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da toplu açılış törenine konuştu.

Erdoğan'n konuşmasından satır başları şöyle:

"DARBECİLER TULUM, TERÖRİSTLER CEKET PANTOLON GİYECEK"






FETÖ ihanet çetesi ile ülkemize diz çöktüreceklerini sandılar.

Bunlara tek tip elbiseyi getiriyoruz. Fakat bu tek tip elbise renk olarak badem içinin koyusu bir renk olacak. İki tip olacak. Darbeciler tulum giyecek. Teröristler ceket pantolon giyecek. Bunlar bu şekilde tüm dünyaya tanıtılacak. Şovlarını bu şekilde yapacaklar.

Duruşmalarda soytarılık yapıyorlar. Yaptıkları ihanetin, işledikleri cinayetin karşılığı olan cezaları alıp hapishanelerde, tutuklu değil hükümlü olarak gittiklerinde, gerçeğin soğuk yüzüyle tanışacaklar. Gittikleri yerde artık pişmanlık da fayda etmeyecek. Bugün hala onlara (FETÖ sanıkları) el altından moral ve belki de destek verenler yakında emin olun birer birer ortadan kaybolacaklar. İşte o zaman şimdi mahkemelerde şov yapan bu hainler göreceksiniz acı akıbetleri ile baş başa kalacaklar. Üzüntüm odur ki kendileriyle birlikte ailelerinin de mahvına bunlar yol açacaklar. Dört duvar arasında çürürken bütün bunları düşünecek çok zamanları olacak. Darbeyi milletimizin gücüyle engelleyen Türkiye, darbecilerin cezalarını da hukuk devleti sınırları dahilinde verecektir."

FIRAT KALKANI HAREKATI GENİŞLETMEKTE KARARLIYIZ

Fırat Kalkanı Harekatı ile Suriye'deki terör oluşumu projesinin kalbine soktuğumuz hançeri, yeni hamlelerle genişletmekte kararlıyız. Çok yakında bu konuda yeni ve önemli adımlarımız olacak.

AYRINTILAR GELECEK...