Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Vestel Venüs Akıllı Telefon ve Tablet Fabrikası ile Zorlu Meta Nikel Kobalt Tesisi açılış töreninde konuştu. Konuşmasının başında dün Hakkari'de 8 şehit verdiğimiz saldırıyı hatırlatan Erdoğan "Son iki günde 55 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristler bugüne kadar yemedikleri darbeyi yiyecekler." dedi.

"GİDİP ORALARI YERLE BİR EDERİZ"


Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü; "Terörle mücadele yöntemimizi baştan sona değiştirdik. Mücadeleyi teknoloji üzerinden yürütüyoruz. Bizim için milletimizin bekasından daha önemli hiçbir şey yoktur. Teröristler neredeyse gidip orada tepelerine binmek bizim en tabi hakkımızdır. Birilerinden izin almak durumunda değiliz. Kandil'deki Sincar'daki sorunu oradaki otorite çözmezse biz buraları yerle bir ederiz. Egemen devlet gereğini yapmazsa biz gereğini yaparız. Bizim için teröristlerin yanında olan herkes teröristtir. Bugüne kadar stratejik ortak diyerek bizi oyaladıklarını sananlara son sözümüz budur. Tüm terör kamplarını yerle bir edeceğiz."

[old_news_related_template title="Alçaklık! Diyarbakır'da şehit vermemizin sebebi belli oldu | Son dakika haberleri" desc="Diyarbakır merkeze bağlı Kayapınar ilçesinde PKK'lı teröristlere ait bir eve düzenlenen operasyonda çatışma çıktı. PKK'lı teröristlerin el bombası patlatması sonucu 10 polis yaralandı. Yaralananlardan durumu ağır olan 1 polis, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Diyarbakır'dan gelen son dakika haberine göre ölü ele geçirilen PKK'lı teröristin evde bulunan karısı ve 3 çocuğunu kalkan olarak kullandığı ve bu yüzden acı bilançonun oluştuğu öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/diyarbakir-operasyon-dha-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/diyarbakirda-buyuk-teror-operasyonu-2075043/"]