Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlarla yaptığı toplantıda '15 Temmuz gazisinin evraklarıyla ilgilenmediği' iddiasıyla kendisini isim vermeden eleştirdiği Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İstanbul Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirildi.

A Haber'in haberine göre, İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş ise Bahçelievler Kaymakamlığı'na vekaleten atandı. Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

'SEN KENDİNİ NE SANIYORSUN?'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit için şu ifadeleri kullanmıştı: "Zaman zaman bazı şikayetler aldığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şikayet sebebiyle bir gaziyle konuştuğunu anlatarak, şunları söyledi: “Gazimiz evraklarını gönderiyor; fakat evraklar maalesef işleme konmuyor veya ağırdan alınıyor. Tabi, ilgili yerlere de durumu bildirdim. Şimdi buradan sesleniyorum. İlçesinin ismini vermiyorum. Ey kaymakam, sen kendini ne sanıyorsun? Sen orada kalıcı mısın? O gazi, kendini niçin feda etti? Bu vatan için feda etti. Köprünün üzerine bu vatan, bu millet için yürüdü. Sen şimdi o makamda varsan o gazi sebebiyle varsın. Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da haddini sana bildirirler. Nitekim İçişleri Bakanı’ma da söyledim. Öyle zannediyorum, gereği yapılacaktır. Bizim şehitlere, gazilere olan borcumuz farklıdır”

[old_news_related_template title="Erdoğan'dan kaymakama sert sözler" desc="Erdoğan, bir terör gazisinin işlemlerini 'ağırdan' aldığını duyduğu bir kaymakama 'Sen kim oluyorsun? Haddini bileceksin? Bilmezsen gereği yapılır' diye çıkıştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/erdogan-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/erdogan-muhtarlara-hitap-ediyor-5-1631229/"]

 

[old_news_related_template title="Erdoğan'ın 'haddini bil' dediği kişi Bahçelievler Kaymakamı çıktı" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Ak Saray'daki 35. Muhtarlar toplantısında '15 Temmuz gazisinin evraklarıyla ilgilenmediği' iddia edilen bir kaymakama sert sözlerle yüklenmişti.Erdoğan'ın, 'Sen kendini ne sanıyorsun, haddini bil' diye seslendiği kaymakamın kim olduğu ortaya çıktı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/muhtarlar.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/erdoganin-haddini-bil-dedigi-kisi-bahcelievler-kaymakami-cikti-1632621/"]