Dün akşam Süper Lig'de derbi gecesi kırmızı kart gecesine döndü. Fenerbahçe Beşiktaş maçının kırmızı kartları maçın pozisyonlarından daha çok konuşulur hale geldi. Fenerbahçe Beşiktaş maçının özetini izlemek isteyen futbol tutkunları Google'a akın etti. Fenerbahçe Beşiktaş maç özeti arama motorları üzerinde en çok arananlar arasında yerini aldı.  Fenerbahçe Beşiktaş maç özeti ve golleri izlemek isteyenler doğru adreste. Fenerbahçe Beşiktaş maçının özetini aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz. Zorlu derbinin golleri, pozisyonları ve kırmızı kart anları aşağıdaki linkte...

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLE!


SARI-LACİVERTLİ TARAFTARLARDAN TRİBÜN ŞOV

Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş maçı öncesi kareografi düzenledi. Yaptıkları tribün şovla büyük beğeni toplayan sarı-lacivertli taraftarlar, ''Çubukluyla yapılanlar sonsuzlukta yankılanır'' pankartı açtı.

fenerbahce-besiktas

TARAFTAR TELEVİZYONU KIRDI, JOSEF TELEVİZYON SÖZÜ VERDİ!

Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiği derbiye damgasına vuran olaylardan biri de bir Fenerbahçe taraftarının Ozan Tufan’ın kaçırdığı gol sonrası televizyonunu kırması oldu. Sosyal medyada gündeme oturan videoya sarı-lacivertlilerin yıldızı Josef de Souza da tepkisiz kalmadı.

 

Josef de Souza kişisel Twitter hesabından videoyu paylaştı ve televizyonun sahibinin kendisine ulaşmasını ve ona yeni bir televizyon almak istediğini söyledi.



FENERBAHÇE'NİN TWEETLERİ ÇOK KONUŞULDU



Maçın bitiş düdüğü ile birlikte ilk göndermeli tweetini atan hesap ardından bir göndermede daha bulundu.
Fenerbahçe resmi twitter hesabı maç bitiminde “Avrupa Yakasından Duymayanlar İçin Maç Sonucu Tekrarı!” tweetini maç skorunun yazdığı fotoğrafla birlikte attı.



Hemen ardından Beşiktaş’ın Kadıköy’de 14 maçtır kazanamadığına vurgu yapan hesap “#KOLBOZUK” hasthagi ile içinde PlayStation kolu olan bir fotoğrafla bir tweet daha attı.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

- 10. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında sol kanatta topla buluşan hasan Ali Kaldırım ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı ancak fabri topu kornere çeldi. Golden sonra Şenol Güneş ve Aykut Kocaman arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

GOL! Fenerbahçe 20. dakikada Guiliano'nun golüyle 1-0 öne geçti.

- Beşiktaş gole çok yaklaştı. Quaresma'nın serbest vuruştan ayak dışıyla yaptığı ortada Pepe'nin kafayla çevirdiği topa kale önünde bomboş durumdaki Atiba kafayı vurdu. Top direğin dibinden auta gitti.

- İki takım da ikinci yarıda 10 kişiyle mücadele etti. İlk yarının son anlarında Beşiktaş'tan Quaresma, Fenerbahçe'den ise Neto kırmızı kart gördü

- Bu kez Beşiktaş atağında Cenk Tosun gole giderken Neto ceza sahası dışında son adam konumundayken rakibini düşürdü. Ali Palabıyık, Neto'ya doğrudan kırmızı kartını çıkardı.

- Atiba, kaleye giden topu engellediği gerekçesiyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Beşiktaş 9 kişi...

- Az evvel sarı kart gören Quaresma, bu kez Mehmet Ekici'ye sert bir faul yaptı ve ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

GOL! 86. dakikada ikinci gol geldi. Penaltıyı bu kez Janssen kullandı ve sol ayağıyla çok sert bir vuruş yapıp topu ağlara yolladı: 2-0

GOL! Sol kanattan gelişen atakta Caner ortaladı, Negredo'nun kafayla çevirdiği topu kale önünde Babel tamamladı ve ağlara yolladı: 2-1

fenerbahce

KAÇAN GOLLER:

BU DA KAÇTI! 34 DK

Hızlı gelişen konuk ekip atağında Oğuzhan'ın yerden ceza alanına gönderdiği top savunmayı da geçip arka taraftaki Quaresma'ya geldi. Portekizli futbolcunun sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top yan ağlarda kaldı.

MUTLAK GOL KAÇTI! 32 DK

Beşiktaş gole çok yaklaştı. Quaresma'nın serbest vuruştan ayak dışıyla yaptığı ortada Pepe'nin kafayla çevirdiği topa kale önünde bomboş durumdaki Atiba kafayı vurdu. Top direğin dibinden auta gitti.

besiktas

MÜTHİŞ KURTARIŞ! 66 DK

Oğuzhan'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Cenk Tosun müthiş bir kafa vuruşu yaptı, ağlara doğru giden topu Kameni inanılmaz çıkardı.

OZAN BOŞ KALEYE ATAMADI! 76 DK

Fenerbahçe kontra atağında Alper sol kanattan ceza alanına sokuldu ve son çizgiden pasını çıkardı, Fabri'yi geçen topa kale çizgisi önünde boş durumdaki Ozan dokundu. Direğe çarpan top, Fabri'de kaldı