Galatasaray Fenerbahçe maç özetini izlemek isteyen taraftarlar akın akın maç özetini araştırıyor. Galatasaray Fenerbahçe maçında kartlar havada uçuştu fakat gol gelmedi. GS-FB maç özetini haberimizdeki bağlantıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca dev derbinin önemli anlarına dair merak edilen detaylar haberimizde...

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ (TIKLA-İZLE)





GOMİS'TEN HAKEME TEPKİ!

Galatasaray'ın Süper Lig'in 9. Haftasında Fenerbahçe ile evinde 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Bafetimbi Gomis, Hasan Ali Kaldırım’ın ceza sahası içindeki pozisyonunun ardından hakem Cüneyt Çakır'ın yanına giderek kendisine “Biz her gün çalışıyoruz, sen de çalışmalısın” dediğini söyledi.
Hasan Ali Kaldırım'ın ceza sahasında topa elle müdahale ettiğini savunan Gomis, taraftarın beklentisini karşılayamadıkları için üzgün olduklarını kaydetti.
Gomis'in maç sonu açıklaması şöyle:
“Bugün beklentiyi karşılayamadık, iyi oynayamadık ama yine de 1 puan aldık ve yenilmezliğimizi sürdürüyoruz.
Pozisyonun penaltı olduğu çok netti. Gördüm ve çok kızdım. Hakeme gidip oyunu iyi yönetmesi gerektiğini söyledim. Hakeme söyleyecek bir şeyim var; biz her gün çalışıyoruz, onun da çalışması lazım.
Kazanmak için sahaya çıktık ve penaltı olsa, sonuç 1-0 olacaktı. Namağlup unvanımızı koruyoruz.”

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN DUYGULANDIRAN PANKART

Galatasaray derbisinde takımlarını yalnız bırakmamak için Türk Telekom Stadyumu’ndaki yerini alan Fenerbahçe taraftarı, ultrAslan’ın hayatını kaybeden eski lideri Alpaslan Dikmen’i unutmadı.



Galatasaray’ın tribün grubu ultrAslan’ın kurucu liderlerinden olan ve 2008 yılında hayatını kaybeden Alpaslan Dikmen için pankart açan Fenerbahçe tribünü “Kalbimizdesin Alpaslan Dikmen” yazılı pankartla sarı kırmızılı taraftarlara jest yaptı.
UltrAslan ise bu pankartın fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak Fenerbahçe’nin lokomotif tribün grubu Genç Fenerbahçeliler’e teşekkür niteliğinde bir paylaşımda bulundu.
İki taraftar grubu arasındaki bu dostluk rüzgarları adeta ‘İşte tribünlerde görmek istediğimiz hareketler’ dedirtti.