Galatasaray Fenerbahçe maçı Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında en dikkat çeken maç oldu. Galatasaray Fenerbahçe maçında futbol adına çok fazla pozisyon yoktu. 90. dakika boyunca eşitlik bozulmadı, uzatmalarda Josef'in golüyle gülen taraf Fenerbahçe oldu. Galatasaray Fenerbahçe maç özetini izlemek isteyen taraftalar ise arama motorlarına akın etti. Galatasaray Fenerbahçe maçının özetini izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ İZLE

MAÇ SONRASI TARAFTAR PROTESTO ETTİ

Spor Toto Süper Lig’de 28.hafta maçında sahasında Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup olan Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesislerine yoğun güvenlik önlemleri altında giriş yaptı. Polis’in adeta etten duvar ördüğü Florya’da takımı protesto etme amaçlı gelen taraftarlar takım otobüsüne yaklaşamadı bile. Galatasaray kafilesini taşıyan takım otobüsü, güvenlik önlemleri eşliğinde tesislere A kapısından giriş yaptı. Olağanüstü güvenlik önlemleri ve TOMA eşliğinde tesislere giriş yapan takımı Galatasaray taraftarları protesto etti. Güvenlik güçleri, takımın tesislere giriş yapacağı sırada yolu keserek, taraftarları takım otobüsüne yaklaştırmadı.

MUSLERA ÜZGÜN

Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Fenerbahçe derbisi sonrasında açıklamalar yaptı. Şampiyonlar Ligi ihtimalinin zora girmesine çok üzüldüğünü söyleyen Uruguaylı file bekçisi, hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarının altını çizdi.
Muslera, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Sadece 2 pozisyona girdi rakibimiz. Hiç hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Benim için futbolda şans diye bir şey yoktur. Şampiyonlar Ligi’nden uzağız, bizi en çok yaralayan bu oluyor” diye konuştu.