İzmir temsilcisi Göztepe ve Bolu temsilcisi Boluspor Süper Lig'e katılmak için yarıştı. Rövanşı olan bu karşılaşmayı Göztepe kazandı ve Süper Lig'e selam verdi. Tabi Boluspor için umutlar sürüyor. Boluspor 2-0 kaybettiği bu maçta rövanşı alırsa Süper Lig'e yükselecek. İşte maç hakkında detaylar....

TRT SPOR MAÇ ÖZETİ LİNKİ

Göztepe ve Boluspor'un karşılaştığı maçın özetini yukarıdaki maç özeti linkinde bulabilirsiniz. Bir üst lige çıkan takımlar önümüzdeki rövanş maçlarının ardından belli olacak.

GÖZTEPE BOLUSPOR MAÇ AYRINTILARI

TFF 1. Lig’de play-off mücadelesinde Göztepe sahasında Boluspor’u ağırladı. Göz-Göz, golcüsü Umut Nayir’in 39. ve 73. dakikada kaydettiği gollerle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı ve rövanş maçı öncesinde ciddi bir avantaj elde etti. Fuat Çapa’nın öğrencileri ise deplasmanda en azından bir gol kaydetmek için uğraş verse de sonuç alamadı.

Yılmaz Vural’ın çalıştırdığı Göztepe’de 20 golle takımın en golcü ismi Adis Jahovic bu maçta fileleri bulamasa da etkili oyunuyla alkış aldı. Umut Nayir ise iki kez ağları havalandırdı ve maçı adeta alırken bu sezonki gol sayısını da 18’e çıkardı. Konuk ekipte ise Andre Santos ve Bentley’nin çabaları skoru değiştirmeye yetmedi.

Finale çıkan takım 29 Mayıs Pazartesi günü saat 21.30’da Bolu’da oynanacak rövanş mücadelesinde belli olacak. Finalist, ilk maçı Giresun’da 3-3 sonuçlanan Eskişehirspor-Giresunspor eşleşmesinin galibi ile 4 Haziran Pazar akşamı Spor Toto Süper Lig’e çıkmak için karşı karşıya gelecek.