Taksim'de sırt üstü baygın olarak yatan 24 yaşındaki genç kız, sabah saatlerinde kameralara yansıdı. Uyuşturucu kullanıldığı iddia edilen genç kızın hali görenleri hayrete düşürdü. Birçok haber kanalında ve internet sitesinde yer alan genç kızın hali polisi de harekete geçirdi.

[old_news_related_template title="Taksim'de yine ibretlik manzara: Alnında 'enayi' yazan dövmeli kişi verdi" desc="Yer Taksim. Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanı başındaki ara sokaktaki merdivenlerde genç bir kız baygın halde yatıyor. Çevredekilerin ifadesine göre, yaklaşık yarım saat önce yanına gelen alnında 'enayi' yazan dövme bulunan bir kişinin verdiği uyuşturucu maddeyi kullanmış. Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 24 yaşındaki genç kıza yardım etmesi için sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızı ayılttıktan sonra ayrıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/a-79.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/taksimde-yine-ibretlik-manzara-alinina-enayi-yazan-dovmeli-kisi-verdi-1904191/"]

Görgü tanıkları, genç kıza bir kişinin uyuşturucu verdiğini daha sonra oradan ayrıldığını söyledi. Şüphelinin alnında "Enayi" yazılı dövme olduğu belirtildi.

[caption id="attachment_1904505" align="aligncenter" width="880"]FOTO: SÖZCÜ FOTO: SÖZCÜ[/caption]

İstanbul Emniyeti o şüphelinin yakalanması için harekete geçti. Araştırmalarda şüphelinin 30 yaşında Adem A. olduğu tespit edildi. Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri Türkiye'nin gündemine oturan Adem A.'yı gözaltına aldı.

880