Yenişehir Mahallesi’nde geçen cuma gecesi adliye mensuplarının oturduğu Savcılar Sitesi'ne yönelik 1 ton gübre, gliserin ve metal parçalarla ile güçlendirilmiş TNT patlayıcılarla bombalı araçla düzenlenen terör saldırına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 26 kişi gözaltına alınmıştı.

[old_news_related_template title="Viranşehir'deki alçak saldırının planlayıcısı o terörist çıktı!" desc="Mardin’de öldürülen ‘Behzat’ kod adlı terörist Yaşar Uygur’un, Şanlıurfa Viranşehir’deki saldırının talimatını verdiği ortaya çıktı. PKK elebaşı Murat Karayılan’ın da yakın koruması olan Uygur'un Türkiye'deki tüm hain PKK saldırılarının arkasındaki isimlerden birisi olduğu bildiriliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/karayilan-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/viransehirdeki-alcak-saldirinin-planlayicisi-o-terorist-cikti-1687793/"]

Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları ev baskınlarında 18 şüpheliyi daha gözaltına aldı. Gözaltına alınan 44 şüphelinin emniyetteki sorgulamaları sürüyor.