Vodafone Arena'da Leipzig'i 2-0 deviren Beşiktaş, grup aşamasının son maçında Almanya'da Leipzig'e konuk oluyor. Grup liderliğini garantileyen Beşiktaş için Leipzig deplasmanı formalite maçı olacak. Beşiktaş yönetimi en riskli ülkelerden biri olarak gördüğü Almanya'ya da Türkiye'den taraftar götürmeyecek. Siyah-Beyazlı yönetim protokolde yer olmama ihtimaline karşı sadece yönetici ve görevli bir kaç kulüp çalışanı için 20 adet bilet alarak geri kalan tüm bilet haklarından vazgeçti. Peki Leipzig Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

LEIPZIG BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA? ŞİFRELİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ?

Leipzig Beşiktaş maçına saatler kaldı ve taraftarlar hangi kanalda sorusunun yanıtını arıyor. Normalde Şampiyonlar Ligi maçlarının 21:45’te başlayacak olmasına alışmış olan taraftarlar için bugün maçın saat biraz daha geç olmuş olacak. Leipzig Beşiktaş maçı saat 22:45’te çıkacak. Beşiktaş Leipzig maçını yayınlayacak kanal ise Tivibu Spor 2 olarak belirlendi. Beşiktaş Leipzig maçı şifreli olarak yayınlanacak.

Beşiktaş 6. hafta maçında Leipzig ile deplasmanda karşılaşacak. 2.lik şansı hala devam eden Leipzig ise Beşiktaş’ı yenerek Porto’nun puan kaybetmesini bekleyecek. Galatasaraylı eski futbolcu Bruma’nın formasını giydiği ve tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Leipzig’in Porto ile birlikte gruptan 2. çıkma şansı var.



MUHTEMEL 11’LER

LEİPZİG: Peter, Gulacsi, Klostermann, Willi Orban, Konate, Halstenberg, Diego Demme, Ilsanker, Kampl, Poulsen, Timo Werner

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Tosic, Pepe, Adriano, Medel, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Quaresma, Cenk Tosun

TARAFTARLARA KİMLİK SORULACAK

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda son 16 biletini cebine koyan Beşiktaş, son maçta Almanya’nın Leipzig takımına konuk olacak. Alman kulübü ise, yarın oynanacak son grup maçı için Türklere yaklaşık bin bilet sattı. Kulüp yetkilileri, maça yönelik sıkı güvenlik tedbirlerinin alınacağını ve stada girerken taraftarlara biletin yanı sıra kimlik de sorulacağını belirttiler.

leipzig-besiktas-maci-hangi-kanalda

BEŞİKTAŞ'A KARŞI HAZIR OLMALIYIZ

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubunda liderliği garatileyen Beşiktaş, Leipzig deplasmanında yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak. Leipzig Beşiktaş maçının şifreli mi yayınlanacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı da büyük merak konusu. İlk dört grubun 2.leri yani Temsilcimizin muhtemel rakiplerinin bir kısmı belli oldu. Peki Leipzig Beşiktaş maçı hangi kanalda, şifreli mi, şifresiz mi yayaınlanacak? Saat kaçta başlayacak? İşte muhtemel 11'ler ve mücadelenin detayları..

Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında sahasında Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalarak grubunu 2'inci sırada tamamlayan Chelsea'de Conte maç sonu yaptığı açıklamada olası rakiplerini değerlendirdi.

Conte’nin maç sonu yaptığı açıklamalar şu şekilde:  “Şampiyonlar Ligi, Avrupa’nın en iyi turnuvası. Burada bir üst tura çıktıkça güçlü rakipler ile karşılaşıyorsun. Benim de her zaman tercihim en güçlü takım kimse onunla karşılaşmak. Barcelona, PSG veya Beşiktaş’a rakip olabiliriz. Bu maçlar içinde hazır olmamız lazım” diye konuştu..

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Bu sonuçların ardından A, B, C ve D gruplarında bir üst tura yükselen takımlar arasında Basel, Bayern Münih, Chelsea ve Juventus, Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasında yer aldı. H Grubu’nu ikinci sırada bitireceği kesinleşen Real Madrid de siyah beyazlı ekibin muhtemel rakipleri arasında yerini almıştı.



MUHTEMEL KADRODA KİMLER VAR?

Teknik direktör Şenol Güneş Leipzig karşısında bir kaç oyuncusunu dinlendirmeyi düşünüyor. Şampiyonlar Ligi'nde Şubat ayına kadar uzun bir ara olacağı için lig maçlarına daha fazla önem vermeyi planlayan Güneş, Leipzig karşısında bazı oyuncuları dinlendirecek. Sezon başından bu yana fazla süre alamayan Negredo, Lens, Medel gibi isimlere şans tanıyacak olan Şenol Güneş iki haftadır yükselişte olan bu oyuncularını da ödüllendirmiş olacak.Kalede Fabri ile maça başlayacak olan Güneş defans dörtlüsünü her zaman olduğu gibi Gökhan Gönül, Pepe, Tosic ve Adriano'dan oluşturacak.Atiaba'yı da dinlendirmesi beklenen Güneş'in orta ikilide Oğuzhan ve Medel'i oynatması beklenirken hücumdaki oyuncuların Lens, Talisca, Babel ve Negredo olması en kuvvetli ihtimal.

besiktas-leipzig-hangi-kanalda-bjk

BEŞİKTAŞ LEİPZİG MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G grubu son maçında oynayacağı RB Leipzig maçı hazırlıklarını tamamladı.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 6. ve son maçında yarın deplasmanda Leipzig ile karşılaşacak. Siyah-beyazlıların maçın hazırlıklarını mücadelenin oynanacağı Red Bull Arena'da yaptığı son antrenman ile tamamladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşuları ve açma-germe hareketleri ile başladı. Ardından pas çalışması yapan siyah-beyazlılar, teknik çalışma ile idmanı noktaladı.



ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GECENİN MAÇLARI

Liverpool (İngiltere) - Spartak Moskova (Rusya)

Maribor (Slovenya) - Sevilla (İspanya)

Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Manchester City (İngiltere)

Feyenoord (Hollanda) - Napoli (İtalya)

Porto (Portekiz) - Monaco (Fransa)

Leipzig (Almanya) - Beşiktaş

Tottenham (İngiltere) - APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi)

Real Madrid (İspanya) - Borussia Dortmund (Almanya)

leipzig-besiktas-maci-saat-kacta

Leipzig Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? Şampiyonlar Ligi'nde rekor kırarak grubunda lider olmayı garantileyen Beşiktaş'ın Leipzig ile oynayacağı mücadele saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak soruları araştırılırken şifreli mi, şifresiz mi soruları da taraftarların aklında. Haberimizden Leipzig Beşiktaş maçı hakkında tüm detayları ve merak edilen soruları öğrenebilirsiniz. Bu akşam rahat bir karşılaşma oynayacak temsilcimiz mücadeleye yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak. Beşiktaş'ın Leipzig kadrosunda  Pepe, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan yer almadı. İki hafta önce Vodafone Park'ta Porto ile 1-1 berabere kalarak puanını 11 yapan ve grup liderliğini garantileyen Siyah-Beyazlılar için Leipzig deplasmanı formalite maçı olacak. Peki Leipzig Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Mücadeleyi izlemek isteyenler ülkemizde maç şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak merak ediyor.

“TARAFTARLARIMIZIN ALINMAMASI YANLIŞ BİR KARAR”

Beşiktaşlı taraftarların yarın oynanacak maçta tribünde yer alamayacağının hatırlatılması üzerine Güneş, “Futbol sahada 11’e 11 oynanıyor. Ancak tüm aktörler taraftarlardır. Taraftarsız futbol güzel değil. Bu bir eksikliktir. Böyle bir karar alındı, bize sorulmadı. Bence yanlış bir karar. Lyon’da olan olayların sorumlusu biz değildik. Kulübümüz orada zarar gördü. Her türlü şiddete karşıyız. Ancak ben futbolun birleştirici bir unsur olduğunu düşünüyorum. Geçmişe bakıldığında Türkiye – Almanya dostluğu olduğunu biliyoruz. Niye taraftarlar yan yana maç izlemesin? Dünyadaki krizi siz de görüyorsunuz. Herkesin birbirine kötü yaklaştığı bir dönemi yaşıyoruz. Futbol bu konuda yardımcı oluyor. UEFA’nın kararı yanlıştır. Her müsabakayı biz kontrol edemeyiz. Bugün dünya ülkeleri bile birbirini kontrol edemiyor, şiddeti kontrol edemiyor. Kim ister, 3-5 kişinin şiddetine mahkum olmayı” ifadelerini kullandı.