La Liga'da bu hafta öne çıkan mücadelede Atletico Madrid evinde Barcelona'yı ağırlayacak. Mücadele Azerbaycan kanalı İdman Tv'den canlı izlenebilecek. Dünyada tüm futbolseverler bu maça kilitlendi. Atletico Madrid Barcelona maçını canlı izlemek için yayınlayacak kanalalrı bir bir araştırmaya başladılar. Ligde 14 maçtır Barcelona karşısında galip gelemeyen Atletico Madrid üç puan hedefliyor. Barcelona ise Atletico Madrid deplasmanından 3 puanla dönerek kayıpsız serisini sürdürmek istiyor. İdman Tv internetten nasıl canlı izlenir? Mücadeleyi canlı yayınlayan tüm kanallar ve Atletico Madrid Barcelona maçı canlı izleme yolları haberimizde.

ATLETİCO MADRİD BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

14 Eylül Cumartesi akşamı saat 21.45'te Wanda Metropolitano'da oynanacak  Atletico Madrid maçını Mateu Lahoz yönetecek. Atletico MadridBarcelona maçı beIN Sports 2 kanalından canlı izlenebilecek. Aşağıda verdiğimiz linkten maçın canlı yayınına ulaşabilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.

ATLETİCO MADRİD BARCELONA MAÇI CANLI İZLE!

Atletico Madrid, La Liga'da Barcelona'yı 14 maçtır yenemiyor.




ATLETİCO MADRİD BARCELONA'YA BİLET SATMAYACAK

İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid, 14 Ekim’de oynanacak Barcelona mücadelesi için deplasman tribünü biletlerinin satışını iptal etti.

Sky Sports’un haberine göre Madrid ekibi gerekçe olarak kulübün yeni stadı olan Wanda Metropolitano’ya “ulaşımsal problem”ler gösterildi.

Katalonya’da 1 Ekim’de Katalonya Bağımsızlık Referandumu gerçekleştirilmiş ve o gün oynanan Barcelona-Las Palmas maçı gündem olmuştu.

Barcelona, Katalan halkının kararına saygı duyacaklarını belirtmişti. Katalan ekinden bugün yapılan açıklamada Katalonya’daki krize çözüm bulunması amacıyla kurulan arabuluculuk komisyonuna katılındığı duyurulmuştu.



ATLETİCO MADRİD BARCELONA MAÇINA DOĞRU

Atletico'nun Barcelona karşısında aldığı son galibiyet, Şubat 2010'da 2-1'lik skorla gelirken; bu, Barça'nın o sezon ligdeki tek yenilgisiydi.

Evinde dört maçtır galip gelen Atletico, bu karşılaşmaların üçünde kalesini gole kapattı.

Ligde oynadığı ilk yedi maçı kazanan Barcelona'nın, tarihindeki en iyi lig başlangıcı 2013/14 sezonundaki sekiz maçlık galibiyet serisi.

Lionel Messi'nin La Liga'da Sevilla'nın (23) ardından en fazla gol attığı takım Atletico Madrid (22).

atletico-madrid-barcelona-canli-mac-izle

Messi, Atletico'ya karşı oynadığı son altı maçın beşinde gol atmayı başarırken, rakip kaleye toplam beş gol gönderdi.

Antoine Griezmann, Atletico'nun yeni stadı Wanda Metropolitano'da oynanan iki La Liga ve bir Şampiyonlar Ligi maçında da gol atmayı başardı.

Aktif futbolcular arasında Barcelona'ya en çok gol atan iki oyuncu Fernando Torres ve Cristiano Ronaldo (sekizer).

Diego Simeone, Barcelona'ya karşı çıktığı 21 maçın sadece ikisini kazandı (7B 12M) ve bu iki galibiyet de ligde değildi.