İstanbul'da yaşanan su kesintisi vatandaşlara zorluklar yaşattı. Dün öğlen saatlerinin ardından başlayan su kesintisi özellikle Şişli, Beyoğlu, Arnavutköy, Kağıthane, Beşiktaş ilçelerini etkiledi. Su kesintisinin giderileceği saati sitesinden duyuran İSKİ bu süre içinde birkaç kere saati, daha ileri bir saat olarak güncelledi. Sosyal medyada büyük bir tepki oluştu.

İSKİ'nin web sitesinde, 23 Aralık 22:00'da suların geleceği belirtilirken, sonra 24 Aralık 04:00'te giderileceği şeklinde güncellendi, daha sonra ise 24 Aralık 06:00'da giderileceği şeklinde güncellendi, en son saat öğlen saat 12'de suların geleceğine dair bir duyuru yayınlayan İSKİ daha sonra bu duyuruları sitesinden kaldırdı.

İSKİ'NİN SİTESİ ÇÖKTÜ

İSKİ'nin internet sitesi vatandaşlar tarafından yoğun şekilde ziyaret edildi. Suyun ne zaman geleceğini merak eden İstanbullular İSKİ'nin sitesinde güncel bir bilgi ararken, İSKİ internet sitesinde suların geleceği saati sürekli güncelliyordu ancak bir süre sonra su kesintisine dair bilgiler internet sitesinden kaldırıldı. İnternet sitesine girişlerde yoğunluk yaşandı.

İSKİ'NİN TWİTTER PAYLAŞIMLARI

Suların saat kaçta geleceğine dair resmi bir açıklama bulunmuyordu ancak İSKİ'nin Twitter hesabında ise İstanbul'un baraj dolulukları hakkında paylaşımlar devam etti...

iski-su-kesintisi

 

 

TWITTER'DA İSTANBULLULAR "SULAR NE ZAMAN GELECEK?" SORUSUNU SORDU







BORU HATLARINA SULAR VERİLMEYE BAŞLANDI

İstanbul'daki büyük su kesintisi adım adım gideriliyor. Su kesintisi yaşayan birçok ilçeye yavaş yavaş su verilmeye başlandı, adım adım tüm mahallelerdeki kesintinin sonlanacağı öğrenildi.