Beşiktaş Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda google üzerinden araştırılıyor. Beşiktaş, Vodafone Park'ta Atiker Konyaspor'u ağırlayacak. Avrupa maçlarına çıkan iki takım da kadroda değişikliğe gidebilir. Şenol Güneş'in rotasyon yapması bekleniyor. İlk 11'leri ve mücadele hakkında tüm detayları yazımızdan öğrenebilirsiniz. Peki Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan izlenecek?

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Avrupa maçlarından yorgun düşen iki takım bu akşam mücadele edecek. Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş Konyaspor saat 20.00'da başlayacak.  Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş’ın Atiker Konyaspor’u ağırlayacağı mücadelede hakem Serkan Çınar düdük çalacak. 18 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak karşılaşmada Çınar’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yapacak.

besiktas-konyaspor-maci-saat-kacta

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 20:00’de oynanacak olan Beşiktaş Atiker Konyaspor maçı beIN Sports 1’den canlı yayınlacak. Beşiktaş’ın Konyaspor karşısında yedek ağırlık bir kadroyla çıkması bekleniyor. Kartalda sezon başından beri fazla forma şansı bulamayan yeni transferler Lens, Medel ve Negredo’nun Konyaspor maçında ilk 11’de olacağı iddia ediliyor.



Kartal, Güneş yönetimindeki 2 sezonda hem Şampiyonlar Ligi hem de Avrupa Ligi dönüşlerinde sorun yaşamadı. Dönüşlerde 17 lig maçına çıkan siyah-beyazlıların 12 galibiyetle 36 puan toplaması dikkat çekiyor. 4 beraberlikle birlikte 40 puanlık büyük bir kazancın sahibi olan Beşiktaş'ın sadece 1 yenilgisi bulunuyor. Öte yandan Kartal, Konyaspor'a da acımıyor. 2015- 2016 sezonunda oynanan maçı evinde 4-0 kazanan Beşiktaş, geçen sezon da evinde 5-1 ile geçti.

[old_news_related_template title="CANLI İZLE: Beşiktaş Konyaspor maçı canlı izle! BJK maçını şifresiz canlı yayınlayacak kanallar listesi!" desc="Beşiktaş Koyaspor maçını canlı izlemek isteyen yutdışındaki taraftarlar maçı şifresiz canlı yayınlayacak kanalları araştırıyor. Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile Konyaspor mücadele edecek. Kadrolarda rotasyon beklenirken, ilk 11'leri sizlerle paylaşıyoruz. Beşiktaş Konyaspor maçı canlı izleme linki ve şifresiz canlı yayın yapan uydu kanalları haberimizde." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/besiktas-konyaspor-maci-canli-izle-kanal-bjk-canli-yayin.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/canli-izle-besiktas-konyaspor-maci-canli-izle-bjk-macini-sifresiz-canli-yayinlayacak-kanallar-listesi-2015674/"]

İŞTE İLK 11’LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Gary Medel, Pepe, Caner, Tolgay, Atiba, Babel, Talisca, Quaresma, Cenk Tosun



ATİKER KONYASPOR: Serkan, Ferhat, Ali Turan, Moke, Skubic, Volkan, Mehdi, Manyama, Ömer Ali, Fofana, Evouna

BEŞİKTAŞ'IN 33. KONYASPOR MAÇI

Beşiktaş Atiker Konyaspor maçı için geri sayım başladı. Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçı olan Beşiktaş Konyaspor maçı için heyecan dorukta. Son iki yılın şampiyonu Beşiktaş, lider Galatasaray'ı yakalamak istiyor. Peki Beşiktaş Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Şenol Güneş'in sürpriz yapacağı Beşiktaş ve Konyaspor'un ilk 11'leri...

Beşiktaş, Süper Lig’in 5. haftasında mücadele edeceği Atiker Konyaspor ile 33. kez karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Süper Lig’in 5. haftasında yarın saat 20.00’de sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 32 maçlık seride siyah-beyazlılar 18 galibiyet alırken, Konya ekibinin de 4 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında oynanan 10 mücadele ise berabere sonuçlandı.

Beşiktaş, sahasında oynadığı karşılaşmalarda Atiker Konyaspor’a karşı üstünlüğü bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, sahasında yeşil-beyazlılara karşı oynadığı 16 maçın 12’sinden 3 puan ile ayrılırken, 2 mücadeleden 1 puan elde etti. Konyaspor ise Vodafone Park’ta oynadığı 2 mücadeleden 3 puan alarak ayrıldı.

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI KAPALI GİŞE

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da olumlu bir hava yakalayan Siyah-Beyazlılar'ı bu akşamki Konyaspor mücadelesinde taraftarı yalnız bırakmayacak. Hafta başında satışa sunulan biletleri maç öncesinde tüketen Beşiktaşlı futbolseverler, 42 bin kişilik stadyumun kendilerine ayrılacak 40 binlik bölümünü tamamen dolduracak. UEFA'dan alınan 2 yıl ertelemeli 1 senelik men cezası sonrasında yönetimin aldığı karar sonrasında Porto deplasmanına gidemeyen taraftarlar, özlemini bu akşamki mücadelede giderecek.



22 gün sonra Vodafone Park'a dönecek olan Siyah-Beyazlılar'ı desteklemeye gelecek binlerce taraftarın, Kartal Yuvası satışlarını da patlatması bekleniyor. 2 ayın sonunda 160 bine ulaşan forma satışlarının bugün daha da artması beklenirken diğer ürünlerle birlikte kulübün kasasına yüklü bir miktarın girmesi bekleniyor. Daha önceki iç saha maçlarının oynandığı günlerde Kartal Yuvası, bir çok kez 1 milyon TL'lik ciroyu yakalamıştı.

KONYASPOR'UN RAKİPLERİ GALİP

Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki rakipleri Fransız temsilcisi Marsilya ve Avusturya temsilcisi Salzburg deplasmanda oynadıkları maçları kazandı.

Fransa Ligi'nin 6'ncı haftasında Licorne Stadyumu'nda Amiens'in konuğu olan Marsilya, deplasmanda 2-0 galip geldi. Mavi-beyazlı ekibin gollerini 52 ve 55'inci dakikalarda Clinton N'Jie kaydetti.

besiktas-konyaspor-maci-hangi-kanalda

Avusturya Ligi'nin 8'inci haftasında Pappelstadion'da Mattersburg'un konuğu olan Salzburg, Amadou Haidara'nın 90'ıncı dakikada attığı golle rakibini 2-1 yenmeyi başardı. Salzburg'un diğer golünü 12'nci dakikada Munas Dabbur kaydederken, ev sahibi ekibin tek golü 18'inci dakikada Andreas Gruber attı.

BEŞİKTAŞ 9 MAÇTIR YENİLMİYOR

Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son 9 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. Bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 2 beraberliği olan Kartal, 10. karşılaşmadan da galip ayrılarak, ligdeki 9 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.

besiktas-konyaspor-maci-hangi-kanlada-saat-kacta

Beşiktaş, Süper Lig’de en uzun iç saha yenilmezlik serisine de sahip. 29 maçtır evinde mağlubiyet almayan siyah-beyazlıların 25 galibiyet, 4 beraberliği bulunuyor. Bu iç saha yenilmezlik serisi Beşiktaş’ın 1989 - 1992 yılları arasında kulüp rekoru kırdığı 51 maçlık yenilmezlik serisinden sonraki en uzun seri.