Medipol Başakşehir bu gece Portekiz takımı Braga'nın konuğu oluyor. UEFA Avrupa Ligi'nde üst tura kalmak isteyen temsilcimiz üç puan için sahaya çıkıyor. Futbolseverler Braga Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorularının yanıtını merak ediyor. Haberimiden tüm bu soruların yanıtını ve Başakşehir Braga maçı ilk 11'lerini öğrenebilirsiniz. Medipol Başakşehir bu gece Portekiz takımı Braga'nın konuğu oluyor. UEFA Avrupa Ligi'nde üst tura kalmak isteyen temsilcimiz üç puan için sahaya çıkıyor.. Peki Başakşehir Braga maçı hangi kanalda? Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta? İşte UEFA Avrupa Mücadelesi hakkında tüm detaylar...

BRAGA BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Merak edilen Braga Başakşehir maçının saati ve kanalı belli oldu. Braga Belediye Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadele Türkiye Saati ile 22.05’te başlayacak ve mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug yönetecek. Braga Başakşehir maçı Tivibu Spor 2’den naklen yayınlanacak.




BAŞAKŞEHİR’DE TEK HEDEF GALİBİYET

Süper Lig’de Trabzonspor beraberliği sonrası deplasmanda Gençlerbirliği’ne mağlup olarak ciddi bir yara alan Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi’nde moral arıyor. Sezon başında yaptığı transferlerle beklentileri artıran turuncu lacivertli ekip, ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi’nde ilk galibiyetine imza atmak istiyor.

basaksehir-maci-hangi-kanalda


Geçen sezon şampiyonluğa oynayan Başakşehir bu sezon ülkemizi Avrupa Ligi’nde temsil ediyor.  Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşacak olan Başakşehir’in maçı hakkında birçok soru merak ediliyor. Grupta ilk maçında evinde Bulgar ekibi Ludogorets ile 0-0 berabere kalan Başakşehir Braga maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Togolu yıldız Adebayor’un sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği maç ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik. Peki Braga Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

[old_news_related_template title="İDMAN TV ŞİFRESİZ CANLI İZLE: Braga Başakşehir maçı canlı izle! Başakşehir maçını şifresiz yayınlayacak kanallar listesi! (AZ TV, İDMAN TV)" desc="Braga Başakşehir maçını canlı izlemek isteyen sporseverler İdman Tv canlı yayınını araştırıyor. Haberimizden İdman Tv canlı yayın linkine ve maçı yayınlayacak tüm şifresiz kanallara ulaşabilirsiniz. Braga Medipol Başakşehir maçı saat 22.05'de başlayacak. Braga Başakşehir maçı şifresiz canlı izleme yolları haberimizde. UEFA Avrupa Ligi mücadeleleri başlıyor. İşte İdman Tv canlı yayını ve tüm kanallar listesi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/braga-basaksehir-maci-canli-izle-sifresiz-kanallar-uefa-basaksehir-canli-yayin.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/idman-tv-sifresiz-canli-izle-braga-basaksehir-maci-canli-izle-basaksehir-macini-sifresiz-yayinlayacak-kanallar-listesi-az-tv-idman-tv-2029310/"]


ADEBAYOR’DAN KÖTÜ HABER

Medipol Başakşehir’de bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Togolu yıldız Emmanuel Adebayor, Braga maçının kadrosunda da bulunmuyor.

Süper Lig’de oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan ve Gençlerbirliği maçında da forma giyemeyen yıldız oyuncunun yerine bu akşam Mevlüt Erdinç’in ilk 11’de başlaması bekleniyor.


basaksehir-maci-saat-kacta


İŞTE MUHTEMEL 11'LER

BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Elia, Visca, Mevlüt Erdinç.

BRAGA: Matheus Magalhães, Ricardo Esgaio, Raul Silva, Bruno Viana, Jefferson Nascimento, Danilo da Silva, Fransergio Barbosa, Andre Horta, Xadas, Fabio Martins, Ahmed Hassan

‘Biz de deneyimli bir takımız'

Avcı, Braga'nın 1. torbadan geldiğini belirterek, “Sıralamada favori olarak gözüküyor. Son dönemlerde Avrupa deneyime sahip bir takım. 13 tane Brezilyalı’nın bulunduğu 25 yaş ortalamasına sahip bir takım. Biz de deneyimli bir takımız. Doğru odaklandığımız zaman bu seviyedeki maçları iyi oynadığımızı düşünüyorum. Maç ortada bence, 0-0 başlıyor. Adebayor çok önemli bir oyuncu. Sakatlığı var umarım hafta sonuna yetişir. Mevcut oyuncular da sistem içindedir ve sistemin bir parçasıdır. Sorumlulukları vardır. Yarın ne yapacakları önemli. Adebayor önemli bir oyuncu, diğerleri de aynı şekilde. Mevlüt Erdinç uluslararası tecrübesi olan bir isim. Mehmet Batdal da o şekilde. Maç 11’e 11 ve 0-0 başlıyor” ifadelerini kullandı.



AVRUPA LİGİ'NDE 24 MAÇ OYNANACAK

UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci hafta maçları yarın yapılacak. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki ikinci organizasyonu Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında bugün 24 maç oynanacak. I Grubu'nda yer alan Atiker Konyaspor, saat 20.00'de başlayacak maçta Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes'i konuk edecek.

Medipol Başakşehir ise TSİ 22.05'te oynanacak C Grubu mücadelesinde, bir diğer Portekiz ekibi Braga ile deplasmanda karşılaşacak.

İkinci haftanın maç programı (TSİ) şöyle:

18.00 Astana (Kazakistan) - Slavia Prag (Çekya)

20.00 Zenit (Rusya) - Real Sociedad (İspanya)

20.00 Rosenborg (Norveç) - Vardar (Makedonya)

20.00 Nice (Fransa) - Vitesse (Hollanda)

20.00 Lazio (İtalya) - Zulte Waregem (Belçika)

20.00 Östersunds (İsveç) - Hertha Berlin (Almanya)

20.00 Athletic Bilbao (İspanya) - Zorya (Ukrayna)

20.00 Atiker Konyaspor - Vitoria Guimaraes (Portekiz)

20.00 Salzburg (Avusturya) - Olympique Marsilya (Fransa)

20.00 BATE (Belarus) - Arsenal (İngiltere)

20.00 Köln (Almanya) - Kızılyıldız (Sırbistan)

20.00 Lugano (İsviçre) - FCSB (Romanya)

20.00 Viktoria Plzen (Çekya) - Hapoel Beer-Sheva (İsrail)

22.05 Sheriff (Moldova) - Kopenhag (Danimarka)

22.05 Lokomotiv Moskova (Rusya) - Zlin (Çekya)

22.05 Everton (İngiltere) - Apollon (Kıbrıs Rum Kesimi)

22.05 Olympique Lyon (Fransa) - Atalanta (İtalya)

22.05 Milan (İtalya) - Rijeka (Hırvatistan)

22.05 AEK (Yunanistan) - Austria Wien (Avusturya)

22.05 Braga (Portekiz) - Medipol Başakşehir

22.05 Ludogorets (Bulgaristan) - Hoffenheim (Almanya)

22.05 Skenderbeu (Arnavutluk) - Young Boys (İsviçre)

22.05 Partizan (Sırbistan) - Dinamo Kiev (Ukrayna)

22.05 Maccabi Tel Aviv (İsrail) - Villarreal (İspanya)