Sezona muthiş başlayan Galatasaray geçen hafta ilk yenilgisini Trabzonspor'a karşı almnıştı. Gençlerbirliği maçına galibiyet parolası ile çıkacak Aslan rakipleri ile arasındaki puan farkını korumak istiyor. Zirveyi yakından ilgilendiren Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta, hangi kanalda sorularının yanıtı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Kırmızı kart cezalıları Sofiane Feghouli ve Badou Ndiaye, bugün forma giyemeyecek. Eksiklerine rağmen Gençlerbirliği karşısında kazanmak isteyen Galatasaray yeni bir sayfa açarak yoluna devam etmek istiyor. Peki maç saat kaçta? Hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler ve Galatasaray Gençlerbirliği maçı hakkında tüm detaylar...

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray Gençlerbirliği maçı için nefesler tutuldu. Saat 20:00’de başlayacak olan Galatasaray Gençlerbirliği maçı beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.Son 2 haftada 4 puan kaybeden Galatasaray, sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği karşısında moral arıyor. Galatasaray Feghouli ve Ndiaye’den yoksun çıkacağı maçta dipteki takımlardan Gençlerirliği’ni ağırlayacak. Cezası biten Belhanda ile Rodrigues, Latovlevici ve Serdar Aziz, ilk 11’de...

Sezona fırtına gibi bir başlangıç yaparak rakiplerini ezip geçen Galatasaray, son 2 haftada 4 puan kaybetmişti. Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan, Trabzon deplasmanında 2-1'lik sonuçla namağlup unvanını yitiren Galatasaray, bugünkü Gençlerbirliği mücadelesi ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Türk Telekom Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek.



MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Latovlevici, Fernando, Selçuk, Belhanda, Rodrigues, Tolga, Gomis

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet, Politevich, Ndiaye, Uğur, Scekic, Diallo, Ahmet İlhan, Khalili, Serdar, Muriqi

galatasaray-genclerbirligi-maci-saat-kacta

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ İLE 93. RANDEVUDA

Galatasaray ile Gençlerbirliği, Süper Lig’de yarın oynayacakları maçla birlikte 93. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 92 müsabakada sarı-kırmızılıların 51’e 21 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00’de Türk Telekom Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile mücadele edecek. Geride kalan 10 haftada sarı-kırmızılılar; 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 23 puanla zirvede bulunuyor. Ankara ekibi ise 2 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 2 beraberlikle aldığı 8 puanla 17. sırada yer alıyor.



GALATASARAY'DA İKİ EKSİK

Galatasaray, Gençlerbirliği maçına Sofiane Feghouli ile Badou N’diaye’den yoksun çıkacak. İki futbolcu, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Trabzonspor maçında kırmızı kart görmüştü. Feghouli ve N’diaye dışında sarı-kırmızılılarda Serdar Aziz ile Fernando sarı kart sınırında bulunuyor.

galatasaray-maci-saat-kacta-hangi-kanalda

GOMİS İKİ HAFTADIR SUSKUN

Galatasaray’ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, ligde son iki haftada rakip fileleri havalandıramıyor. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında suskun kaldı. Lige fırtına gibi giren Gomis, geride kalan 10 haftada 9 kez gol sevinci yaşarken, 2 de asist yaptı.

TUDOR’A YÖNETİMDEN DESTEK


Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Türkiye Futbol Federasyonun Riva'daki tesisinde gerçekleşen Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur kura çekiminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in dün antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcuları ziyaret ettiğini hatırlatan Ergün, “Eleştiriler doğal. Galibiyetlerde nasıl çok büyük övgüler aldıysak mağlubiyetlerde de yergiler aldık. Bizim başkanımızın teknik direktörümüze vermiş olduğu destek ortada. Başkanımız dün antrenmanımızı da ziyaret etti ve özellikle teknik direktörümüzle bir araya geldi. Tudor'a güveniyoruz. Ona güvenerek yola çıktık. Güzel işler yapabileceğimizi gösterdik. Bu aradaki iki haftalık gerilememizi yarın oynayacağımız maçla döndürmemiz lazım. İnanıyorum ki taraftarımız da bize güveniyor” ifadelerini kullandı.