İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Aydın, bu kapsamda aralarında Samsun, Hatay, Kahramanmaraş, Sakarya ve Samsun gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 31 ilde il başkanının belirlendiğini söyledi.

[old_news_related_template title="SONAR'ın son anketinde şok sonuç! Bugün seçim olsa... | Son dakika haberi" desc="Sonar'ın anketine göre bugün seçim olsa; AKP yüzde 38.51, CHP yüzde 23.50, İyi Parti yüzde 16.06, HDP yüzde 10.33 oy alıyor. MHP ise barajın altında..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/sandik880-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sonarin-son-anketinde-sok-sonuc-akpnin-oy-orani-yuzde-38-51-mhp-barajin-altinda-2078951/"]

Aydın şu ifadelere yer verdi: "Böylece İYİ Parti Genel Merkezi tarafından daha önce görevlendirilen toplam kurucu il başkanı sayısı bugün itibariyle 37'e yükselmiştir. Titiz araştırma ve istişareler sonucu belirlenen ve işlemleri tamamlanan kurucu ucu il başkanlarının görevlendirmelerine, bütün illerde teşkilatlanma hedefi doğrultusunda peyder pey devam edilecektir."

Koray Aydın'ın duyurduğu kurucu il başkanlarının listesi şu şekilde:

iyiparti