Mustafa KIZGINYÜREK

İzmir Marşı, artık düğün törenlerinin vazgeçilmez şarkısı haline geldi. İşletmeci Ozan Sönmez ile özel bir şirkette yöneticilik yapan Aslı Horasan’ın düğünü de İzmir Marşı ile başladı ve İzmir Marşı ile sonra erdi...

Ozan Sönmez ve Aslı Horasan çifti, önceki akşam İstanbul Balmumcu’daki Jandarma Bölge Komutanlığı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Düğüne yaklaşık 250 davetli katıldı. Gelin ve damat, salona İzmir Marşı eşliğinde girdi. Çalınan marş davetlilerden büyük alkış aldı.

02gelin15cm
Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İçmen’in kıydığı nikahta Ozan Sönmez ve Aslı Horasan çiftinin şahitliklerini ise efsane gazeteci-yazar Ertuğrul Akbay ile Süleyman Belin, Aytaç Ateş, Nurtaç Ateş ve İbrahim Demirkaya yaptı. Geline evlilik cüzdanını ise Ertuğrul Akbay verdi. Bu nikahla birlikte 119’uncu şahitliği yaptığını söyleyen Akbay; “Şahitliğini yaptığım çiftlerin hepsinin çocuğu oldu. Bugüne kadar kimse boşanmadı. İnşallah siz de bir ömür boyu mutlu olursunuz” dedi.

Düğüne davetli olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan, Milletvekilleri Sezgin Tanrukulu ve Barış Yarkadaş, yoğun gündemlerinden dolayı törene katılamadı, gönderdikleri telgrafla çifti tebrik etti. Düğün töreninin finalinde ise önce 10. Yıl Marşı, ardından İzmir Marşı okundu. Davetliler, alana getirilen Türk Bayrağı eşliğinde marşlara eşlik etti.

02bayrak20cm