22 kişiye iş kapısı olacak Jandarma sivil memur alımı sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Jandarma sivil memur alımı başvuru sonuçlarını kontrol etmek isteyen adaylar merakla bu sonuçların açıklanacağı günü bekliyor. Sonuçların ardından yapılacak mülakatlar ne zaman merak ediliyor. Jandarma Genel Komutanlığı ve Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi "Mühendis, Mimar, Uzman Mütercim, Avukat, Veteriner pozisyonlarında yapılacak. Ayrıca alım yapılacak diğer pozisyonlar şöyle: Aşçı, Bahçevan, Berber, Terzi, Hizmetli, Memur, Grafiker, Hemşire, Teknisyen, Kasap, Zabıt Katibi" kadroları için toplam 222 sivil memur alımı yapılması için bir ilanını yayımlamıştı. Peki sivil memur alımı mülakatları ne zaman yapılacak? Sonuçların açıklanacağı tarih belli mi? İşte tüm ayrıntılar...

JGK SİVİL MEMUR ALIMI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi memur alımı lise, önlisans ve lisans alanlarında başvurular yapıldı. Aşçı, berber, uzman, hizmetli, memur gibi unvanlarda birçok personel alımı yapılıyor. En çok kadro ise 55 kişi ile veri hazırlama kontrol işletmeni alımı için ayrıldı. Sonuçlar Jandarma Genel Komutanlığının internet sitesi üzerinden duyurulacak. Jandarma Genel Komutanlığı'nın, Jandarma Sivil Memur alımı için yayımladığı kılavuza göre başvuru sonuçları 11 Aralık 2017 (bugün) tarihinde açıklanacak. Fakat bu saate kadar başvuruların açıklanmaması adayların başvuru sonucu için merakını gittikçe arttırdı.

JANDARMA SİVİL MEMUR ALIM SONUÇLARI NASIL KONTROL EDİLECEK?

Jandarma teşkilatı tarafından yapılan açıklamaya göre; Başvuru tarihleri içinde başvurularını tamamlayan adayların merak ettikleri sorular arasında yer alan Jandarma Sivil Memur alımı sonuçları www.jandarma.gov.tr internet adresinden, tebliğ niteliğinde duyurulacaktır. Ayrıca posta veya telefon yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

Sonuçlar açıklandığında aşağıdaki link üzerinden kontrol edebilirisiniz…

SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

jandarma-487
MÜLAKATLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Uygulamalı Meslek Bilgisi Sınavı ve/veya Mülakat Tarihleri ve Yeri 02-12 OCAK 2018 tarihleri arasında, internette açıklanan tarih ve saatlerde, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde (Beytepe/ANKARA) (Konya Yolu Gölbaşı Ġstikametine Devam Edilerek Ġncek Ahlatlıbel Yol Ayrımından Dönülecektir.) yapılacaktır.

Uygulamalı meslek bilgisi sınavı ve/veya mülakatlar 02-12 OCAK 2018 tarihlerinde, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (Beytepe/ANKARA) adresinde saat 08.30’da başlayacaktır. Adaylar, kimlik ve başvuru belgelerinin kontrollerinin yapılıp, sınav yerlerine alınabilmeleri için bildirilen tarih ve sınav merkezinde en geç saat 08.00’da hazır bulunacaktır.

Başvuru sonuçları ile başvurusu kabul edilen ve kontenjana girerek değerlendirmeye tâbi tutulacak adayların isim listesi ve sınav günleri en geç 11 ARALIK 2017 tarihinde www.jandarma.gov.tr internet adresinden tebliğ niteliğinde duyurulacak ve ayrıca yazı, posta, telefon v.b. herhangi başka bir usulde bildirilmeyecektir. Adayların, kendileri için belirlenen tarihler/saatler dışında uygulamalı meslek bilgisi sınavı ve/veya mülakata tâbi tutulmaları mümkün değildir.