Kadın-erkek tokalaşması hakkında ağır ifadeler kullanan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü'nün bir kadınla tokalaşırken fotoğrafı ortaya çıktı.

Adıyaman Üniversitesi rektörü Gönüllü "kadınla tokalaşmak, ateş tutmaktan daha korkunç” demiş ve Türkiye gündemine oturmuştu. Gönüllü'nün bir kadınla tokalaşırken fotoğrafı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın köşesinde yayınlandı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Gönüllü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bazı kitap ve hadislerden örnekler verip nikahsız olan kadın ve erkeğin tokalaşması ile yalnız kalmalarının caiz olmadığını ve haram olduğunu belirtti. Rektör Prof. Dr. Gönüllü, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

"Bir erkek ve kadının, nikahsız olarak ellerinin birbirine değmesi ve yalnız kalmaları caiz değildir.
[old_news_related_template title="ADYÜ Rektörü: Yabancı bir kadınla tokalaşmak ateş tutmaktan daha korkunçtur" desc="ADYÜ Rektörü: Yabancı bir kadınla tokalaşmak ateş tutmaktan daha korkunçtur" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/rs8802.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/adyu-rektoru-yabanci-bir-kadinla-tokalasmak-ates-tutmaktan-daha-korkunctur-2050635/"]