Geçmişte suç örgütü lideri olmak suçundan cezaevinde yatan Sedat Peker'in 'adamları' olduğunu iddia eden bir grup, döverek kanlar içinde bıraktıkları bir adamın videosunu sosyal medya hesaplarında paylaştı.

furSedat Peker de "FETÖ'ye kanıp Sedat Peker'e sallayan pavyoncuyu fena ezmişler" başlığıyla atılan bu görüntüleri retweetledi.

Nerede ve ne zaman çekildiği bilinmeyen, kadrajdakilerin kimliğinin de meçhul olduğu görüntüler sosyal medyanın gündeme oturdu. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabına da video ile ilgili çok sayıda şikayet yapıldı. Savcılığın görüntülerle ilgili soruşturma başlatıp başlatmadığı henüz bilinmiyor.

[old_news_related_template title="Sedat Peker'in akademisyenleri 'tehdit' davasında duruşmaya gelmedi" desc="Kişisel internet sitesi üzerinde yazdığı yazıda, 'Bu suça ortak olmayacağız' bildirisini imzalayan aydınları tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında, 'Tehdit' ve 'Suç işlemeye tahrik' suçlarından 11 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Sedat Peker'in yargılanmasına devam edildi. Müşteki avukatlarının, sanığın ikince celseye de mazeret bildirerek katılmadığını hatırlatarak, Peker hakkında yakalama kararı çıkarılmasını istediler. Mahkeme, bu konuda bir karar oluşturmadı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/sedat-peker.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sedat-pekerin-akademisyenleri-tehdit-davasinda-durusmaya-gelmedi-1887752/"]