Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Seçime Hazırlık İlçe Toplantısı’nda konuştu.

Balgat Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Karamollaoğlu, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımaya yönelik girişimlerine sert tepki göstererek, “Trump çılgın ve tutarsız bir insan. Ancak Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesi atacağı en çılgın adım olur. Kudüs bizim onurumuzdur, namusumuzdur, izzetimizdir ve kıblemizdir” dedi.

mollaoglu

Karamollaoğlu, Mavi Marmara Anlaşmasını hatırlatarak, “Ancak laf değil, icraat istiyoruz. Gelinen noktada biz hükümetten ilk somut adım olarak Mavi Marmara anlaşmasını iptal etmesini istiyoruz. Çünkü o anlaşmanın altında İsrail’in başkenti olarak Kudüs gösterilmiştir, bu kabul edilemez bir durumdur. Bu uyarılarımızı bir kardeşlik vazifesi olarak yapıyoruz” diye konuştu.

[old_news_related_template title="SP Lideri Karamollaoğlu'ndan seçim barajı çıkışı! 'Kampanya başlatacağız'" desc="Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Olağanüstü Hal (OHAL) nedeniyle mahkemelerin çalışamadığını ifade ederek, ''Anayasa Mahkemesi bile çalışmıyor' dedi. Hazineden yardım alamadıklarını için yakında kampanya başlatacaklarını belirten Karamollaoğlu, ''Bu kampanyamızda seçim barajı kaksın, uyum yasaları adalet üzerine inşa edilsin. Devlet desteği bütün siyasi partilere eşit oy nispetiyle mutlaka dağıtılsın. Bunu istiyoruz biz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/12/kampanya-saadet.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sp-lideri-karamollaoglundan-secim-baraji-cikisi-kampanya-baslatacagiz-2116457/"]