İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Kılıçdaroğlu, oğlunun yarın askere gideceğini belirterek gideceği kentin Sivas olduğunu açıkladı.

CHP lideri konuyla ilgili, "Çocuğumu bedelli askerlik yapabilirdim. Ama siyaset yapan biri olarak vatandaş nasıl askerlik yapıyorsa öyle yapması gerektiğini söyledim. O da yarın Sivas'a gidecek ve askerlik yapmaya başlayacak" dedi.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu noktayı koydu! Önceden belliydi" desc="CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet ve Sözcü gazetelerine yönelik yapılan operasyonların önceden planlı olduğunu söyleyerek, geçmişte Başbakan'a konuyu bizzat sorduğunu ifade etti. Yeni kurulacak partiyle ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, 'Meral hanım siyasette uzun yıllar hizmet vermiş birisi. Diğer siyasi partilerine ne kadar saygı gösteriyorsak ona da saygı göstereceğiz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/kilicdaroglu-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/kilicdaroglu-cumhuriyet-ve-sozcuye-operasyon-onceden-belliydi-2007374/"]