CHP Antalya Milletvekili Baykal, Fransa'dan dönüşünde gece yarısı ateşi yükselmesinin ardından, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Bugün sabah saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'ı hastanede ziyaret etti.

Baykal ile görüştüğünü ve bilincinin yerinde olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Sohbet ettik, kendisi de konuşuyor. Ama önümüzdeki sürecin kritik olduğu söyleniyor. Önümüzdeki süreç için de umarız hiçbir engelle karşılaşmadan kısa süre içerisinde sağlığına kavuşur ve tekrar görevinin başına dönmüş olur. Hiçbir vatandaşım merak etmesin. Deniz Bey sağlıklı, sol ayağında ve sol tarafında bazı tıbbi açıdan sorun olduğu söylenmekle birlikte hekimler uyardığı zaman sol ayağını ve elini oynatıyor. O da zaman içinde aşılmış olacak."

hastane-2Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Baykal ile hemşehri olduklarını hatırlatarak, "Aynı zamanda benim de çok sevdiğimi ve saydığım bir büyüğüm ve dostum. Avrupa Konseyinde de beraber görev yaptık." dedi. Baykal'ın rahatsızlandığı haberini sabah saatlerinde öğrendiğinin belirten Çavuşoğlu, şöyle konuştu: " Zamanlıca, erken müdahale yapılmış. Kendisi de rahatsızlığını hissedince zaten hemen şoförünü arayıp hastaneye gelmişler. Sağlık durumu da iyi çok şükür." (DHA)

[old_news_related_template title="Deniz Baykal yoğun bakıma alındı! Doktorlardan ilk açıklama" desc="CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Damar tıkanıklığın açılması nedeniyle Baykal'a anjiyo da yapıldığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Doktorlardan da Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili açıklamalar ardı ardına geldi. İşte detaylar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/deniz-baykal-dha-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-deniz-baykal-yogun-bakimda-2050487/"]