Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde önceki gün kapılarını açan 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na SÖZCÜ yazarları damga vurdu. Yılmaz Özdil, Sinan Meydan, Prof. Osman Erk, Metin Köklüçınar ve Ümit Zileli dün fuarda kitapseverlerle buluştu. Özdil’in imza günü için okurlar saatler öncesinde Kırmızı Kedi Yayınevi standı önünde uzun kuyruklar oluşturdu. 7’den 70’e yüzlerce kitapseverle sohbet eden Özdil, tek tek kitaplarını imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Yazarımız Sinan Meydan’a da ilgi çok yoğundu. İnkılap Yayınları standı önünde kuyruk oluşturan okuyucular Meydan’a kitaplarını imzalattı.
yozdul-orta

ÖZDİL’İN OKURLARI SAATLER ÖNCESİNDEN KUYRUK OLUŞTURDU


Yeni kitabı “Sen Kimsin?” ile satış listelerinde zirveye oturan Yılmaz Özdil, 7’den 70’e yüzlerce kitapseverle bir araya geldi. Özdil, bol bol imza dağıttı, hatıra fotoğrafı çektirdi

yazarlar-orta

CHP’Lİ VEKİL YALNIZ BIRAKMADI


İlk kitabı “SUSMA” ile TÜYAP’ta yer alan bir başka isim de SÖZCÜ Yazı İşleri Müdürü Metin Köklüçınar’dı. Yılmaz Özdil’in önsözünü yazdığı “SUSMA” ile ASİ Kitap standında okuyucularıyla buluşan Köklüçınar’ı, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da yalnız bırakmadı. Yazarımız Prof. Osman Erk, Destek Yayınları’ndan çıkan “Sağlığını Yeniden Keşfet” kitabıyla fuarda yer alırken, KORKUSUZ Gazetesi yazarı Ümit Zileli de önceki gün TÜYAP’ta okuyucularıyla buluştu. Katıldığı televizyon programlarında gündem yaratan değerlendirmeler yapan  Zileli, ASİ Kitap standında bol bol kitap imzaladı. Cumhuriyet çınarı Muazzez İlmiye Çığ da 3 yıl aradan sonra tekrar TÜYAP’taydı. 103 yaşındaki Çığ’a özellikle çocuk ve gençler yoğun ilgi gösterdi. Ana temanın  ‘İyi ki Varsın Edebiyat’ olduğu fuar, 12 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.

Dündar’ı minikler de yalnız bırakmadı. Dündar’ı minikler de yalnız bırakmadı.

İZMİR'DE DE UĞUR DÜNDAR RÜZGARI


Duayen gazeteci Uğur Dündar İzmir’de dün sevenleriyle imza gününde bir araya geldi. Dündar, Ege Perla AVM’deki D&R’da 16.00-18.00 saatleri arasında “Vah Ülkem Vah”, “İyi Uykular Sayın Seyirciler”, “Pazarlık Yok”, “Yalandan Kim Ölmüş” isimli kitaplarını imzaladı. İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği Dündar, sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.