SÖZCÜ’ye 19 Mayıs’ta yapılan algı operasyonuyla tutuklanan arkadaşlarımız Gökmen Ulu ve Mediha Olgun, Ramazan Bayramı’nı cezaevinde geçirecekler.

SÖZCÜ avukatlarının hafta içi yaptığı tutukluluklara itirazlar henüz değerlendirilmedi. 30 gündür cezaevinde olan Ulu ve Olgun’u CHP milletvekilleri hiç yalnız bırakmıyor.

Gökmen, SÖZCÜ okurlarına Silivri'den yazdığı bayram mesajında, "Gayet iyiyim, moralim de yüksek. Ataol Behramoğlu’nun şiir kitabını başucumdan ayırmıyorum. Her akşam üzeri gazetecilerin tutulduğu bir avluda, hiç bilmediğim bir ses, ‘Aldırma Gönül’ şarkısını söylüyor. Ülkeme adalet gelsin. Hayat herkes için Bayram olsun. Bugün bayram benim hala umudum var güzel düşler kuracağım” dedi.

[old_news_related_template title="Türkiye, Gökmen ve Mediha'nın serbest kalacağı günü bekliyor" desc="19 Mayıs'ta Sözcü gazetesine yönelik yapılan algı operasyonu sonucu gözaltına alınan çalışma arkadaşlarımızdan internet sorumlu haber müdürü Mediha Olgun ve İzmir muhabiri Gökmen Ulu için 26 Mayıs gecesi tutuklama kararı verildi. Arkadaşlarımız 30 gündür cezaevinde. Sözcü avukatları demokrasi manifestosu gibi karara itiraz başvurusu yaptı. Türk basını ve gazeteciliği için 'kara gün' olarak tarihe geçen bu olay sonrası herkes arkadaşlarımızın serbest kalacağı günü bekliyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/gokmen-haber.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/turkiye-gokmen-ve-medihanin-serbest-kalacagi-gunu-bekliyor-1875166/"]