İstanbul Hasdal'daki kışladan bayramda aileleriyle görüşmek için çarşı iznine çıkan askerleri İstanbulkartları olmadığı için otobüse almayan şoför hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildi. Şoför, durakta kart alacak yer olmadığından, askeri kimliklerini göstererek belediyenin aracına binmek isteyen Mehmetçiklere, "Gidin minibüse binin, almam sizi" şeklinde tepki göstermişti. Bayram dolayısıyla evci iznine çıkan askerler, "48 Göktürk-Mecidiyeköy" hattındaki belediye otobüsüne binerek ailelerinin yanına gitmek istemiş, her zaman o duraktan kolaylıkla otobüse binebilen Mehmetçik bu kez şoför tarafından engellenmişti.

TEPKİLER GELİNCE UZAKLAŞTIRMA ÇIKTI


SÖZCÜ'nün gündeme getirdiği bu olay sonrasında Beyaz Masa'yı arayıp şikayetçi olan yolcular haklı tepkilerinin karşılığını aldı. Dosyası İETT Genel Müdürlüğü'ne yollanan şoförle ilgili son kararı İETT Genel Müdürlüğü verecek.

[old_news_related_template title="Askeri, otobüse almayan şoföre tepki" desc="İstanbul Hasdal'daki kışladan bayramda aileleriyle görüşmek için çarşı iznine çıkan askerleri İstanbulkartları olmadığı için otobüse almayan şoföre vatandaş tepki gösterdi. Durakta kart alacak yer olmadığından, askeri kimliklerini göstererek belediyenin aracına binmek isteyen Mehmetçiklere, 'gidin minibüse binin, almam sizi' diyen şoför hakkında işlem yapılacağı öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/askeri-otobuse-almadi-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/askeri-otobuse-almayan-sofore-tepki-1998469/"]