Melih Gökçek'in twitter hesabından paylaştığı videoda; ilk konuşmasında Bülent Arınç'ın "Belediye Başkanlığı adaylığında ve seçimlerde oy isterken bu yapının kucağında oturmuştur. Bu yapıya Ankara'yı parsel parsel satmıştır, yurt yerleri vermiştir. Zengin iş adamlarına okul yaptırmıştır. İmar planlarında değişiklikler yaptırmıştır. 30 Mart seçimlerine kadar da ağzından bu paralel yapıyla ilgili bir tek kötü cümle çıkmamıştır. Gökçek'le ilgili 100 konuyu 8 Haziran'dan sonra ömrüm vefa ederse konuşmak isterim. O gün gelene kadar AK Parti'yi yıpratacak bir sözün içinde olmam" sözleri yer alıyor.

gokcek-orta8 Haziran tarihli ikinci konuşmada ise Arınç'ın "7 Haziran bitti, bugün 8 Haziran. 8 Haziran'dan sonra gerek duyduğumuzda çok şeyler yapabileceğimizi söylemiştim. Daha bugün 8 Haziran. 8 Haziran sonrası değil" ifadeleri yer alıyor.
13 Haziran tarihli son konuşmasında ise Arınç'ın şu sözleri bulunuyor; "Ve onlara parsel parsel yer vermiştir filan dedim, sonrasında gerekirse açıklarım. Ama hiçbir cümlemin içinde 8 Haziran'dan sonra 100 tane yolsuzluk dosyası açıklayacağım diye bir lafım yok. Herkes internetten girip o günkü konuşmama bakabilir"

Bülent Arınç'ın Gökçek'e yanıt verip vermeyeceği ya da nasıl bir cevap vereceği ise merakla bekleniyor.

[old_news_related_template title="Ankara'daki seçimin ardından Melih Gökçek'ten ilk tweet" desc="Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi Melih Gökçek'ten ilk tweet geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/gokcek-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ankaradaki-secimin-ardindan-melih-gokcekten-ilk-tweet-2079435/"]