Ücretsiz olarak dağıtılan dergide, Gökçek'in çocukluğundan başlayarak bugüne kadar olan bazı fotoğrafları ve hayatına dair yazılar yer aldı.

dinoDergide Gökçek’in renkli bir karaktere sahip olduğu belirtildi, Dinozorlarla, papağanla, bisiklete binerken, çarpışan otoda fotoğrafları yayınlandı.

gokcek-dergi-2Gökçek’in çok sayıda siyasetçi ile fotoğrafına yer verilirken, siyasetçilerle iyi bir diyalog halinde olduğu da savunuldu. Gökçek’in Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Bülent Ecevit ve Alparslan Türkeş ile fotoğrafları da dergide yer aldı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın tek kare fotoğrafına yer verilmedi.

gokcek-dergi-4REFAH PARTİSİ VAR AKP YOK


Gökçek’in çocukluğundan itibaren hayatının paylaşıldığı bölümde ise siyasete ilk adımını ANAP’ta attığı, ardından Refah Partisi’nden milletvekili seçildiği ve sonrasında Refah Partisinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilip beş dönem başkanlığa devam ettiği bilgisi yer aldı. Ancak derginin hiçbir bölümünde AKP’den bahsedilmedi.

gokcek-dergi-1ATATÜRK'Ü HATIRLADI


Dergide Gökçek, Ankara’yı köy görünümünden kente, kent görünümünden de marka kente dönüştüren belediye başkanı olarak tanımlandı. Gökçek, “İlk günden itibaren canla başla çalıştım. Ankara’nın akmayan suyunu, kirli havasını, dar yollarını, trafik sıkıntısını, çöp sorununu ve daha birçok problemini kısa sürede çözdük” mesajına yer verdi. Dergide Cumhuriyet Bayramı’na da iki sayfa yer ayrıldı. Gökçek giderayak Atatürk'ü de hatırladı.

gokcek-dergi-3 Atatürk’ün fotoğrafları ile, ulu önderin Cumhuriyet’in 10. Yılında yaptığı konuşmanın kendi el yazısıyla yazdığı taslağı da yayınlandı.

[old_news_related_template title="'Gökçek' protestosuna izin verilmedi" desc="23 yıldır Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevini yürüten ve bugün istifa etmesi beklenen Melih Gökçek, Ankara'da protesto edilmek istendi. Ancak polisler 'İstifa Yetmez' pankartları açan protestoculara eylem için izin vermedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/melih-gokcek-2-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/gokcek-protestosuna-izin-verilmedi-2067210/"]

[old_news_related_template title="Erdoğan cami açılışı yaptı, Arınç da katıldı" desc="Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Melike Hatun Camisi’nin açılışını yaptı. Törene eski Meclis Başkanlarından Bülent Arınç da katıldı. Erdoğan açılış konuşmasında Bülent Arınç'a da 'caminin isim babası olduğu için' teşekkür etti. Törene yarın istifa etmesi beklenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ise katılmadığı gözlendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/rte-487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/erdogan-cami-aciyor-2065976/"]