Fikri Sağlar, Başbakan Binali Yıldırım’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şöyle dedi:

“Kadir Topbaş neden istifa etmiştir? FETÖ’cü ise yargılanacak mıdır?

Düzce Belediye Başk. Mehmet Keleş neden istifa etmiştir? Gerekçelerinden biri FETÖ’cü olması mıdır? Hakkında ne gibi bir işlem yapılacaktır?

[old_news_related_template title="Melih Gökçek için son dakika bomba iddia: İlk defa istifa edeceği tarih verildi" desc="Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili bir son dakika haberi daha geldi. İddiaya göre  Gökçek'in 10 Kasım'da gövde gösterisi yaparak görevi bırakmayı planlıyor. Gökçek'in 'Erdoğan'la son bir kez görüşmem lazım' diye ısrarcı olduğu belirtiliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/melih-gokcek-iha-487-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/melih-gokcek-icin-son-dakika-bomba-iddia-ilk-defa-istifa-edecegi-tarih-verildi-2056166/"]

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan neden istifa etmiştir? Gerekçelerinden biri FETÖ’cü olması mıdır? Savcıları göreve çağıracak mısınız?

Melih Gökçek’in neden istifasını istiyorsunuz? Şayet istifa etmezse, kayyım atanacak mıdır?

Melih Gökçek giderayak neden 41 parseli satışa çıkarmıştır? Bunlar yandaşlara mı peşkeş çekilecek yoksa belediyenin fahiş borçlarının bir kısmını temizlemek için midir?

Bülent Arınç’ın Melih Gökçek için ‘Ankara’yı parsel parsel sattı’ sözü üzerine bugüne kadar ne yapılmıştır?” ANKA