Haftalardır konuşulan 'Melih Gökçek ne zaman istifa edecek?' soruları bugün Erdoğan - Gökçek görüşmesinin ardından netliğe kavuştu. Anti demokratik bir biçimde Erdoğan'ın istifasını istediği Melih Gökçek, Beştepe'de yapılan görüşme sonrası sosyal medya hesabından “İnşallah Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve Meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim.” açıklamasını yaptı.

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN MANİDAR PAYLAŞIM!
Gökçek'in istifası sonrası sosyal medyada Barış Yarkadaş, 'İstifa etmiyorsunuz! İstifa ettiriliyorsunuz! Bari bir kez doğruyu söyleyin sizi seçen halka... Bir kez!!!' diyerek yaşanan antidemokratik uygulamaya isyan etti. Çankaya Belediyesi ise resmi hesabından Gökçek'in istifa açıklamasının ardından 'Sevgili Çankayalılar, kutlamalarda havai fişek kullanmak kuşlara zarar vermekte, sokak hayvanlarını korkutmaktadır. Lütfen tercih etmeyin.' paylaşımında bulundu.

Nevşin Mengü ise sosyal medyada istifa haberinin ardından 'Nolacak şimdi onca oyuncak? Ankaralı transformers öksüz mü kaldı?' paylaşımında bulundu.

İşte sosyal medyada Gökçek'in istifası sonrası konuşulanlar: