Beşiktaş Monaco maçı dün akşam Şampiyonlar Ligi'nin önemli karşılaşmaları arasındaydı ve Beşiktaş'ın zaferiyle sonuçlandı. Beşiktaş Monaco maç özetini izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinde Beşiktaş Monaco maç özetine araması yapmaya başladı. Beşiktaş Monaco maç özetini haberimizdeki linkten izleyebileceğiniz gibi özet dışında, maçla ilgili ayrıntıları da bulabilirsiniz. İşte Şampiyonlar Ligi gruplarında 3 maçta 3 galibiyet alan Beşiktaş'ın dün akşamki maç özeti...


ŞENOL GÜNEŞ REKORA KOŞUYOR


Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi grup aşamasında en yüksek puanına ulaştı. Siyah-beyazlı ekip daha önce 6 kez yer aldığı Devler Ligi'nde 2003-2004 ve 2016-2017 sezonlarında 7 puan elde etmişti.

Bu sezon henüz 3. maçlar sonunda 9 puana ulaşarak kendi rekorunu kıran Kartal, Fransa deplasmanında da ilk kez kazandı. Beşiktaş, Fransa'da daha önce Auxerre, PSG, Marsilya ve Lyon'la oynadığı 4 maçtan da yenilgiyle ayrılmıştı.

100'ü güldü

Kartal, Avrupa kupalarında deplasmanda çıktığı 100. maçı kazanmayı başardı. Dış sahadaki galibiyet sayısını 24'e çıkaran Beşiktaş, attığı gol rakamını da 114'e yükseltti.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Beşiktaş fırtınası devam ediyor. Porto’yu deplasmanda, Leipzig’i içerde deviren Beşiktaş’ın son kurbanı Monaco oldu. Deplasmanda geriye düştüğü maçta Cenk Tosun’un golleri ile 2-1 galip gelmeyi başaran Beşiktaş, gruptan çıkma yolunda çok önemli bir galibiyet aldı.



Şampiyonlar Ligi kuraları çekildiğinde G Grubu için ‘Her takım denk güçte’ yorumlarını Beşiktaş yalancı çıkardı. Monaco, Leipzig ve Porto’dan oluşan rakiplerini birer birer deviren Beşiktaş, en yakın rakibinin 5 puan önünde zirveye tek başına kuruldu. Önce Porto’yu deplasmanda 3-1, ardından Leipzig’i İstanbul’da 2-0 ve son olarak da Monaco’yu yine deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş, büyük avantaj yakaladı. Gruptaki diğer maçta Leipzig’in Porto’yu yenmesi ile en yakın rakibine 5 puan fark atan Beşiktaş, iki maçı içerde oynayacağı son üç maç öncesi gruptan lider olarak çıkma yolunda dev bir adım attı.

GECENİN SONUÇLARI

Maribor 0 - 7 Liverpool

Spartak Moscow 5 - 1 Sevilla

Feyenoord 1 - 2 Shakhtar Donetsk

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ ÖZETLERİ İZLE!

Manchester City 2 - 1 SSC Napoli

Monaco 1 - 2 Beşiktaş

RasenBallsport Leipzig 3 - 2 FC Porto

APOEL Nicosia 1 - 1 Borussia Dortmund

Real Madrid 1 - 1 Tottenham Hotspur