Şans Topu sonuçları her çarşamba olduğu gibi 20 Eylül 2017 Çarşamba günü de canlı yayında belli oldu. Milli Piyango İdaresi ve noter huzurunda yapılan çekiliş ile Şans Topu kazandıran numaralar belli oldu. İnternetten sonuçları aratan vatandaşlar için iki farklı küreden çekilen şanslı altı (5+1) topu da haberimizden öğrenebilirsiniz. Büyük ikramiyenin hangi ile çıktığı ve ikramiye dağılımı henüz belli değil. İşte MPİ Şans Topu 20 Eylül sonuçları ve MPİ sonucu sorgulama...

ŞANS TOPU SONUÇLARI 20 EYLÜL


Her çarşamba olduğu gibi bu çarşamba gecesi de Şans Topu heyecanı ile geçildi. 20 Eylül 2017 Şans Topu sonuçları Milli Piyango İdaresi Anakara Balgat binasında bulunan çekiliş salonunda  belli oldu. 5+1 oyunun çekilişi canlı yayında ve noter huzurunda gerçekleştirildi. İnternetten sonuçları öğrenip MPİ Şans Topu kuponlarını kontrol etmek isteyen vatandaşlar sonuçları https://www.sozcu.com.tr/ adrsinden öğrenebilirler.

10, 18, 28, 30, 32, +4

mpi-sans-topu-sonuclari-20-eylul


GEÇEN HAFTA SONUÇLARI

Şans Topu sonuçlarını merakla bekleyen vatandaşlar sonuçların açıklanmasıyla Google üzerinde ‘Şans Topu sonuçları’ araması yapmaya başladı.  Büyük ikramiye 686 bin 556 lira olarak belirlendi. Çarşamba akşamlarının heyecanı olan şans oyunu 13 Eylül Şans Topu sonuçları resmen belli oldu. Büyük ikramiyeyi Balıkesir, Bandırmadan bir kişi bildi ve yaklaşık 700 bin liranın sahibi oldu. İşte kazandıran numaralar…

3, 9, 23, 27, 32, +7

sans-topu-13-eylul-sonuclari-2017-mpi

ŞANS TOPU OYUNU

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur. İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır. İştirakçiler, ilk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oyuna katılabileceklerdir.

Oyun, yaygın ikramiye verilmesine uygun bir oyundur. Bu nedenle ikramiye grupları fazladır. (5+1)'in bilinme olasılığı diğer oyunlara kıyasla daha yüksektir (1/3.895.584). Oyunda ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1) ve (1+1) olmak üzere 8 adettir.

Çok kazadırana oyun her Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü 21:00'e kadar Sayısal Oyun bayilerinde bulunan oyun terminallerinden oynanabilir.



DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

1- Sayısal oyunlarımıza ait biletlerinizi mutlaka İdaremizin ruhsatlı sayısal oyunlar bayilerinden alınız.

2- Seyyar veya yetkisiz kişilerden sayısal oyunlar biletlerini almayınız. Aksi halde ikramiye alamama sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

3- İdaremizin ruhsatlı bayilerinin dışındaki kişilerden aldığınız sayısal oyunlar biletleri sahte ise ikramiye alma sırasında yasalar gereği zor durumda kalabilirsiniz.

Gerçek Sayısal Oyunlar Biletlerinde;
– Barkod çizgileri düzgün, belirgin ve aralıklıdır.
– Oynanan numaralar, kolon harfleri ve diğer bilgiler bilet üzerinde aşırı derecede kenarlara kaymamıştır.

[old_news_related_template title="Milli Piyango 19 Eylül sonuçları: MPİ bilet sorgulama ekranı ve sıralı tam liste" desc="Milli Piyango sonuçları belli oldu. Haberimizden biletinizi MPİ sorgulama ekranı ile sorgulayabilir ve sıralı tam listeye ulaşabilirsiniz. 19 Eylül Milli Piyango sonuçlarına göre büyük ikramiye olan 2 milyon 500 bin lira tam bilete isabet etti. Peki hangi ile çıktı? İşte Milli Piyango sıralı tam liste ve MPİ bilet sorgulama ekranı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/milli-piyango-sonuclari-19-eylul-2017-mpi-bilet-sorgula-sirali-tam-liste.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/milli-piyango-19-eylul-sonuclari-mpi-bilet-sorgulama-ekrani-ve-sirali-tam-liste-2017153/"]

[old_news_related_template title="Sayısal Loto'da çılgın devir! (16 Eylül Sayısal Loto sonuçları) Sayısal Loto sorgulama ekranı" desc="Sayısal Loto heyecanı her hafta olduğu gibi bu hafta da Türkiye'yi kasıp kavurdu. Milyonlarca vatandaş 3 milyon 586 bin lira olan büyük ikramiye için birbiriyle yarıştı. İşte 16 Eylül Sayısal Loto sonuçları ve Sayısal Loto sorgulama ekranı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/16-eylul-sayisal-loto-sonuclari.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/sayisal-loto-sonuclari-2-2014027/"]