Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Toparlarlar bölgesinde, 5 Ekim 2017 Perşembe günü güvenlik güçleri ile 7 kişilik PKK’lı terörist grup arasında yaşanan çatışmada 5 terörist ölü olarak ele geçirilmiş, 1 güvenlik görevlisi ise yaralanmıştı. Kaçan 2 teröristin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmıştı.

 

Aranan 2 PKK’lıdan birisinin Köyceğiz'e bağlı Çayiçi Mahallesi'nde bulunan bir hücre evine sığındığını tespit eden güvenlik güçleri, evin çevresini kuşattı. Düzenlenen operasyonda ‘teslim ol’ çağrısına olumsuz cevap veren terörist, yakalanacağını anlayınca kendisini patlattı. Operasyona katılan ekiplerin kaçan diğer teröristi yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Muğla Köyceğiz'de 5 terörist öldürüldü" desc="Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi. Operasyona ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Örgüt Lazkiye üzerinden Ege ve Akdeniz'e sızıyor' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/mugla-3.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/koycegizde-5-terorist-olduruldu-2037790/"]